- Konular
- 98
- Online süresi
- 12h 52m
- Reaksiyon Skoru
- 47
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 131
- MmoLira
- 863
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar alt yapısı 0'dan kodlanma olan link kısaltma scriptini satışa çıkarıyorum.
Mantık olarak üyeler herhangi bir linki kısaltır bu link'e her tıklamada, adsense reklam tıklamasında ve banner tıklanmasında ekstıra ücret kazanırlar.
Gelişmiş yapısı ile hilelere karşı güvenlik sistemleri geliştirilmiştir.
Herhangi bi bot girişiminde sistem bu botu tespit eder ve bakiye yükleme işlemlerini askıya alır. İsterseniz ceza sistemini aktif yaparak mevcut hile girişiminde bulunan üyeye cezai işlem uygulayabilirsiniz.
Gelişmiş log güvenlik sistemi sayesinde tüm sistem hareketleri kayıt altına alınır ve çakışmalarda işlem yapılır.
Otomatik ban sistemi sayesinde çeşitli koşullarda otomatik ban atabilirsiniz.
üye logları hareketleri sistem hareketlerini loglarını askıya alabilirsiniz.
ücret ayarları sayesinde sitedeki işlemlerin ücretlerini belirleyebilirsiniz.
Finans log ve bildirim sistemiyle üyelere bildirimler gönderebilir finans hareketlerini gösterebilirsiniz.
Gelişmiş sayfa yapısı sayesinde tüm kolaylıklar üyelere sunulmuştur.
Oluşturulan linklerin ayarları yapılabilir kullanıcı tarafından istenirse reklamsız sayfalar oluşturulabilir.
Referans sistemi mevcuttur
Çok gelişmiş ve optimize bir sistem kendim için kodladığım bir sistem fakat bazı sebeplerden dolayı satışa çıkarıyorum.
Panelden bazı fotograflar buyrun
Reklam yönlendirme sayfası sade ve şıktır, istediğiniz kısımlara reklam alanları eklenebilir bootstrap alt yapısıı mevcuttur.
İsterseniz canlı destek sistemi entegreli olarak verilir.
Admin panelinden resimler paylaşmadım çünkü daha admin panelini kodlamadım fakat tasarım kullanıcı paneli şeklinde olur admin panelinden ücretleri güvenlik ayarlarını talepleri üyeleri siteyle ilgili herşeyi düzenleyebilirsiniz.
Teklif usulü satılcaktır.
Mantık olarak üyeler herhangi bir linki kısaltır bu link'e her tıklamada, adsense reklam tıklamasında ve banner tıklanmasında ekstıra ücret kazanırlar.
Gelişmiş yapısı ile hilelere karşı güvenlik sistemleri geliştirilmiştir.
Herhangi bi bot girişiminde sistem bu botu tespit eder ve bakiye yükleme işlemlerini askıya alır. İsterseniz ceza sistemini aktif yaparak mevcut hile girişiminde bulunan üyeye cezai işlem uygulayabilirsiniz.
Gelişmiş log güvenlik sistemi sayesinde tüm sistem hareketleri kayıt altına alınır ve çakışmalarda işlem yapılır.
Otomatik ban sistemi sayesinde çeşitli koşullarda otomatik ban atabilirsiniz.
üye logları hareketleri sistem hareketlerini loglarını askıya alabilirsiniz.
ücret ayarları sayesinde sitedeki işlemlerin ücretlerini belirleyebilirsiniz.
Finans log ve bildirim sistemiyle üyelere bildirimler gönderebilir finans hareketlerini gösterebilirsiniz.
Gelişmiş sayfa yapısı sayesinde tüm kolaylıklar üyelere sunulmuştur.
Oluşturulan linklerin ayarları yapılabilir kullanıcı tarafından istenirse reklamsız sayfalar oluşturulabilir.
Referans sistemi mevcuttur
Çok gelişmiş ve optimize bir sistem kendim için kodladığım bir sistem fakat bazı sebeplerden dolayı satışa çıkarıyorum.
Panelden bazı fotograflar buyrun
Reklam yönlendirme sayfası sade ve şıktır, istediğiniz kısımlara reklam alanları eklenebilir bootstrap alt yapısıı mevcuttur.
İsterseniz canlı destek sistemi entegreli olarak verilir.
Admin panelinden resimler paylaşmadım çünkü daha admin panelini kodlamadım fakat tasarım kullanıcı paneli şeklinde olur admin panelinden ücretleri güvenlik ayarlarını talepleri üyeleri siteyle ilgili herşeyi düzenleyebilirsiniz.
Teklif usulü satılcaktır.
- Konular
- 144
- Çözüm
- 86
- Online süresi
- 2mo 3d
- Reaksiyon Skoru
- 1,669
- Altın Konu
- 36
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 234
- MmoLira
- 438
- DevLira
- 15
Başlangıcı yapalım hayırlı satışlar 100 TL
- Konular
- 98
- Online süresi
- 12h 52m
- Reaksiyon Skoru
- 47
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 131
- MmoLira
- 863
- DevLira
- 0
Teşekkürler fakat ilgimi çekmediBaşlangıcı yapalım hayırlı satışlar 100 TL
- Konular
- 144
- Çözüm
- 86
- Online süresi
- 2mo 3d
- Reaksiyon Skoru
- 1,669
- Altın Konu
- 36
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 234
- MmoLira
- 438
- DevLira
- 15
Hemen al fiyatı nedir
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)