PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
Hikaye Ekle

vSRO Pvp NPC Hatası (Çözüldü)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan garez41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 897
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

garez41

Level 4
TM Üye
Konular
49
Online süresi
16h 59m
Reaksiyon Skoru
9
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 4 Ay 29 Gün
Başarım Puanı
113
MmoLira
499
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Silkroad serverıma hangi npcyi eklediysem npcyi görünce oyun kapanıyor yardımcı olurmusunuz ?

Silkroad serverıma hangi npcyi eklediysem npcyi görünce oyun kapanıyor yardımcı olurmusunuz ?

Merhaba. NPC'deki dress veya itemlerde çakışma var gibi görünüyor.

dress ekledikten sonra oluyorsa:
Media içerisinden RefShopİtemStockPeriod.txt dosyasını çıkart, içindeki herşeyi sil tekrar mediaya patch geç. Npc crash sorunun düzelecektir o dediğim txt dosyasının içindeki herşeyi sil

İtemlarla ilgiliyse:
senin sorunun npcdeki bi item itemdata_45000 de ekli değil . dbto media programı kullanarak 45000 i alıp patch geçebilirsin sorunun çözülecektir (bütün item dataları patchla)

İyi forumlar. :)

içine herhangi bir item eklemedim ve 45000 e de eekledim kodu en alta yineede oyuna girince npcyi gordugu gibi oyun kapanıyor

SORUN ÇÖZÜLDÜ EDİT.

SORUN PATCH KLASORUNE ATTIKTAN SONRA SERVERIN PATCH ATMAMASIYMIS PATCH KLASORUNE ATTIKTAN SONRA SHARD VE GAME SERVERI RESTARTLAMADIGIMDAN KAYNAKLANAN SORUN.

KONU KİLİT

SORUN ÇÖZÜLDÜ EDİT.

SORUN PATCH KLASORUNE ATTIKTAN SONRA SERVERIN PATCH ATMAMASIYMIS PATCH KLASORUNE ATTIKTAN SONRA SHARD VE GAME SERVERI RESTARTLAMADIGIMDAN KAYNAKLANAN SORUN.

KONU KİLİT

Çözüldüğüne sevindim. Çözümü paylaştığınız için teşekkürler. :)

Konu kapatıldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri