- Konular
- 25,408
- Online süresi
- 5g 11855s
- Reaksiyon Skoru
- 2,410
- Altın Konu
- 2
- Başarım Puanı
- 877
- TM Yaşı
- 12 Yıl 16 Gün
- MmoLira
- 3,740
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Öncelikle Oyunalisveris.com 'a girerek satacağımız ürünün ilanını veriyoruz. Nasıl vereceğinizi aşağıdaki konulardan bulabilirsiniz.
İlanınızı yayınladıktan sonra Turkmmo.com'da konu açarak daha çok kişiye ulaşabilirsiniz.
İlk olarakhttps://forum.turkmmo.com/kategori/oyun-konsollari-pazar-alani/ bölümüne giriyoruz.
Yeni konu yazısına tıklıyoruz.
Aşağıdaki alandan bize uygun olan önek 'i seçiyoruz.
Satacağınız ürünün ne kadar edeceği konusunda bir bilgi almak istiyorsanız, Fiyat araştırması önekini seçin.
Ürününüzü takas ile satacaksanız, Takas önekini seçin.
Ürününüzü nakit karşılığında satacaksanız, Satıyorum önekini seçin.
Eğer bir ürün arıyorsanız, Arıyorum önekini seçin
Ürünümüze ait olan başlığı ve tanıtım yazımızı yazıyoruz.
Biraz aşağıya inerek "Satış İlanı Oluştur" yazısına tıklıyoruz ve açılan ekrandaki kutucuğu işaretliyoruz.
Açılan sayfada,
Adet kısmına kaç adet ürün varsa onu yazıyoruz.
Fiyat kısmına ürünümüzün fiyatını yazıyoruz.
Oyunalisveris İlan Linkinede oyunalisveris.com sitesinde ürünümüzün linki yapıştırıyoruz.
Yeni konu aç'a tıklıyoruz.
Konumuz hazır.
İlanınızı yayınladıktan sonra Turkmmo.com'da konu açarak daha çok kişiye ulaşabilirsiniz.
İlk olarakhttps://forum.turkmmo.com/kategori/oyun-konsollari-pazar-alani/ bölümüne giriyoruz.
Yeni konu yazısına tıklıyoruz.
Aşağıdaki alandan bize uygun olan önek 'i seçiyoruz.
Satacağınız ürünün ne kadar edeceği konusunda bir bilgi almak istiyorsanız, Fiyat araştırması önekini seçin.
Ürününüzü takas ile satacaksanız, Takas önekini seçin.
Ürününüzü nakit karşılığında satacaksanız, Satıyorum önekini seçin.
Eğer bir ürün arıyorsanız, Arıyorum önekini seçin
Ürünümüze ait olan başlığı ve tanıtım yazımızı yazıyoruz.
Biraz aşağıya inerek "Satış İlanı Oluştur" yazısına tıklıyoruz ve açılan ekrandaki kutucuğu işaretliyoruz.
Açılan sayfada,
Adet kısmına kaç adet ürün varsa onu yazıyoruz.
Fiyat kısmına ürünümüzün fiyatını yazıyoruz.
Oyunalisveris İlan Linkinede oyunalisveris.com sitesinde ürünümüzün linki yapıştırıyoruz.
Yeni konu aç'a tıklıyoruz.
Konumuz hazır.