Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Senin gibi insanları gerçekten anlayamıyorum.HTTrack programıyla html olarak site çekiyorsun gelip burada paylaşıyorsun.
Üstelik imzan'da SunucuHizmeti isminde bir firman olduğunu söylüyorsun ve bu şekilde Yönetici Paneli,Müşteri Paneli olmayan bir html olarak çektiğin dosyaları
İmzanda SunucuHizmeti yazıyor turkmmo'da takılıyorsun ama nedense forum'da rankın yok.
Ama gerçekten biz böyle şeyleri gördükçe seviniyoruz
Ayriyetten herkese suç atıyorsun ya pek sütten çıkmış ak kaşığada benzemiyorsun.
Forumda dolandırdığın insanların şikayetleri mevcut.
Biraz araştıranlar görebilirler ama ben en çok bu konuya güldüm
https://forum.turkmmo.com/konu/3511861-sunucu-hizmeti-sikayet/
Müşterinin şikayeti sunucum kapandı ve senin imzandaki övündüğün firmanın verdiği cevap :
Sunucunuzdan saldırı çıkışı olmuş ve bu sebepten kapatılmış oyununuz ve üyeliğiniz hizmetiniz kısa sonkabdırılmış.
Bu sizin yediğiniz virüs veya yaptığınız attığınız dosyalar ile alakalı olabilir yada kasıtlı mı yaptınız ?
Tekrar açılması söz konusu bile değil, direk datacenter'dan null yemişsiniz
Böyle bir saçmalık varmı gerçekten " Datacenter'dan null yemişsiniz " Gerçekten yaşınız kaç acaba ?
Ayriyetten sizin uğraştığınız bu html tema olarak çekme işlemini ilkokul 1.sınıfa giden çocuk bile yapabiliyor ama senin gibi kendini küçük düşürerek paylaşmıyor.
Birde sırf kendini çok yüceltme diye bunu yapma gereksinimi duyuyorum HTML tema çekilmesini marifet zannediyorsun ya buyur SunucuHizmeti'nin html olarak çekilen tema ve tanıtımı
Sayın @StarX17 bu çektiği temanın admin paneli ve müşteri paneli kısımları yok demo olarak

@Marmarasunucu Değerli yorumunuz için ne kadar sizde bizim konularımıza ve bizim adımıza açılmış her konuya baltalamak niteliğiyle yorumlar atsanızda sizede bu yorumunuz için teşekkür ederiz
Üstelik imzan'da SunucuHizmeti isminde bir firman olduğunu söylüyorsun ve bu şekilde Yönetici Paneli,Müşteri Paneli olmayan bir html olarak çektiğin dosyaları
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Yeni Teması olarak paylaşabiliyorsun.İmzanda SunucuHizmeti yazıyor turkmmo'da takılıyorsun ama nedense forum'da rankın yok.
Ama gerçekten biz böyle şeyleri gördükçe seviniyoruz
adına çünkü işimizi çok fazlasıyla iyi yapıyoruz ki demekki sizde bizim sitemizden çıkmıyorsunuz ve
Yeni Teması isimli bir saçma sapan konu açıyorsunuz.Ayriyetten herkese suç atıyorsun ya pek sütten çıkmış ak kaşığada benzemiyorsun.
Forumda dolandırdığın insanların şikayetleri mevcut.Biraz araştıranlar görebilirler ama ben en çok bu konuya güldüm

https://forum.turkmmo.com/konu/3511861-sunucu-hizmeti-sikayet/
Müşterinin şikayeti sunucum kapandı ve senin imzandaki övündüğün firmanın verdiği cevap :
Sunucunuzdan saldırı çıkışı olmuş ve bu sebepten kapatılmış oyununuz ve üyeliğiniz hizmetiniz kısa sonkabdırılmış.
Bu sizin yediğiniz virüs veya yaptığınız attığınız dosyalar ile alakalı olabilir yada kasıtlı mı yaptınız ?
Tekrar açılması söz konusu bile değil, direk datacenter'dan null yemişsiniz
Böyle bir saçmalık varmı gerçekten " Datacenter'dan null yemişsiniz " Gerçekten yaşınız kaç acaba ?
Ayriyetten sizin uğraştığınız bu html tema olarak çekme işlemini ilkokul 1.sınıfa giden çocuk bile yapabiliyor ama senin gibi kendini küçük düşürerek paylaşmıyor.
Birde sırf kendini çok yüceltme diye bunu yapma gereksinimi duyuyorum HTML tema çekilmesini marifet zannediyorsun ya buyur SunucuHizmeti'nin html olarak çekilen tema ve tanıtımı

Sayın @StarX17 bu çektiği temanın admin paneli ve müşteri paneli kısımları yok demo olarak
demiş arkadaşımız ben bu dosyaların içerisinde Admin panelini , Müşteri panelini ve Sipariş ver butonunu çalıştıramadım 

@Marmarasunucu Değerli yorumunuz için ne kadar sizde bizim konularımıza ve bizim adımıza açılmış her konuya baltalamak niteliğiyle yorumlar atsanızda sizede bu yorumunuz için teşekkür ederiz

*Alıntı bir paneli veya indexi tekrardan kodlayıp paylaşıyorsanız demoda orjinali link olmasın kendi demonuz olsun buda yoksa panelden bir ss olsun! Aksi taktirde konunuz kilitlenir!
24 Saat içerisinde konuya çalıştığına dahil kanıt ekleyiniz. Lüfen index.html tıklayarak kanıt atmayın.
Verilen sürede kanıt eklenmediği için konu kapatılmıştır.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)