farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

DemTelekom - SİTE TEMASI + TANITIM

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bekir.CANPOLAT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
  • Etiketler Etiketler
    demtelekom
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

*Alıntı bir paneli veya indexi tekrardan kodlayıp paylaşıyorsanız demoda orjinali link olmasın kendi demonuz olsun buda yoksa panelden bir ss olsun! Aksi taktirde konunuz kilitlenir!

24 Saat içerisinde çalıştığına dahil Kanıt Atınız.

Teması paylaşılan firma sahibi tema lisansı var ise özel mesaj ile bildirebilirsiniz.

Sen sıkıntı yapma DB'lerde akşama paylaşılcak , HTML' leri de engelle ozaman sen bana koruma var şu bu dediydin benim sitemde html vs hepsi engelli mesela birşey çekemezsin :)

Emek derken ilk önce Murat Arkan 'dan aldıgınız ucretlı tasarımın ücretini verin. @muratarkan
Hakkımı savunduğunuz için teşekkür ediyorum, Madem Demtelekom maşa varken ateşi eliyle tuttu. Oda yanıcaktır @capital1 özellikle ben elimden geleni ardına koymayacağım. Bu arada trendlerdeyiz @YeniTelekom Tolga Anaç :)

Hakkımı savunduğunuz için teşekkür ediyorum, Madem Demtelekom maşa varken ateşi eliyle tuttu. Oda yanıcaktır @capital1 özellikle ben elimden geleni ardına koymayacağım. Bu arada trendlerdeyiz @YeniTelekom Tolga Anaç :)
Herzaman haklının yanındayım , Herkes kendi emeğinin karşılığını almalı kımse kımsenın ekmeğine göz dikmemeli.. @muratarkan inşallah forum yetkılılerı emeklerini boşa çıkarmıyacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri