Arkadaşlar Merhaba Bugün Size Söz Verdiğim Gibi Editlediğim Filesin Daha düzenli Halini Paylaşacağım.
Yeniden Belirtmek İsterim ki Bu Files Bana Ait Değildir MPHLVN-Alt Yapı Files'dir ve ben Sadece Uğraşmak İstemeyen Veya Bilmeyen Arkadaşlar İçin Biraz Düzenleme Yapıp Ortaya Sürüyorum ki Herkes Faydalansın Neyse Özelliklere Geçelim :
------------------------ V1.0 -------------------------
-Başlangıç Eşyaları Eklendi
-Satıcı Düzenlendi
- 0 Yang sorunu düzeltildi
- Simya Kaldırıldı
-Teleport Yüzüğü Eklendi ( Levinin Yüzüğü )
-İtem satış fiyatları değiştirildi
-Köylere Epic Suralar Sabitlendi
- Ox çiçekleri Mapa Sabitlendi
- Karakter Silmeme Sorunu Kısmen Düzeltildi (Sanırsam 12 defa denedim başarılı oldu fakat reboot atınca silmemeye başladı )
-Gm için Yedek Alma - Log Silme - Bakım Görevleri Eklendi
-Vergi Kaldırıldı (%3 item vergisi )
- Oyun Girişini ve Her 30 DK de Bir Duyuru Eklendi
------------------------ V1.2 -------------------------
- Haritalar Düzenlendi NPC'ler,konumları ve bakış açıları ayarlandı
- Yönetim Paneli Eklendi ( Vnum'u 40004 - Eakin Yüzüğü )
- Temel Beceri NPC Eklendi ( Sadece Temel Becerileri P yapar Skilleri Değil ! )
- Köylere Temel Beceri NPC ve Epic Suralar Sabitlendi
- Işınlanma Sorunları [FİX] ( Örümcek Zindanları , Sürgün Mağarası , Devler Diyarı ve Kızıl Orman Başlangıç )
- Başlangıç İtemlerinden Şamanın 5 lwl Başlaması Kaldırıldı
- Droplar Kapatıldı
- Karakter Silmeme Sorunu Yeniden [FİX] - Karakter Silmezse Navicattan player_delete tablosunu silip playerde şu komutu çalıştırınKod:CREATE TABLE player_deleted LIKE player;
Game Dosyası :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Mysql Dosyası :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Virus Tarama Sonucu :![]()
Virüs Taramasının Log Kaydı :
Kod:360 Total Security Tarama Günlüğü Tarama Süresi:2019-02-03 18:42:41 Tutan Süre:00:03:04 Taranan Öğe(ler):8504 Bulunan tehditler:0 Çözülen Tehdit(ler):0 Tarama Kapsamı ---------------------- D:\Metin2 Çalışmaları\Yedekler\ReactMT2 Yedek\guncelyedekgame.tar.gz D:\Metin2 Çalışmaları\Yedekler\ReactMT2 Yedek\guncelyedekmysql.tar.gz Tarama Sonucu ====================== Tehdit bulunmadı
----- Navicat Bilgileri -----
ID : root
Pass : maxmi33
------ GM HESAP ------
ID: rayso4545
Pass: gmtest
NOT : Ekleyip te unutmadığım şeyler var sanırım tam emin değilim bu arada biyolog questi ekledim fakat çalışmadı yapabilen varsa yorumlarda belirtin biyolog.quest olarak questlerde mevcut
Lütfen 24 saat içerisinde linkleri güncelleyin.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)