Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

yabancı files M2M

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yakup Inal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bu dosyalar Skype'ta bir piliç gibi davranan bir adam tarafından satılıyordu. İstemci ikiliye bağlı virüsleri olduğu anlaşılıyor. Bu sebeple gereksiz indirmeleri ortadan kaldırmak için paylaşım klasörünü, oynatıcı veritabanını ve paket klasörünü alıp sıkıştırdım. Bu oldukça fazladır, böylece kendi kullanımınız için client / db / share klasöründen istediğiniz şeyleri alabilirsiniz. 2166 Alessa oyun çekirdeğini kullanıyor ve Metin2Undead / UndeadEmpire'dan bazı şeyler ve M2M'den bazı şeyler ve valkryiemt2'den ve Puru'dan başka şeyler var. Tabii ki bunun bedelini ödemedim, bir arkadaşım onlara ücretsiz verebilecek birini buldu ve sonra bana verdi. Zaten bunlara sahipseniz vaktinizi boşa harcamamanız için, bunlar "meteora dosyaları" olarak bilinir ve birkaç şifre korumalı arşivde gelir. İstemciyi çalıştırdıysanız, bilgisayarınıza virüs bulaşmış: /. İndirmeler tüm resimlerin altındadır. Görüntüleri başka bir forumdan kopyaladım ve buraya gönderdim. Daha fazla resim vardı, ancak bazı bağlantılar kesildi ve hepsini göndermek istemedim çünkü gerekli değildi.

14t7v54.png
6ft4p0.png
sz8i2u.png
2yxeqfr.png
wgwxtj.png
avsuvd.png

pack:

mysql:

share:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri