Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Önemli DeilGayet İyimiş
*Alıntı bir paneli veya indexi tekrardan kodlayıp paylaşıyorsanız demoda orjinali link olmasın kendi demonuz olsun buda yoksa panelden bir ss olsun! Aksi taktirde konunuz kilitlenir!
24 Saat içerisinde tema çalıştığına dahil kanıt ekleyiniz.
24 Saat içerisinde tema çalıştığına dahil kanıt ekleyiniz.
Tartışma içerikli mesajlar silindi. Lütfen tartışmanızı özelden yapınız.
Ve ben iyi bir temacıyım demedim dememde hata akasine tema kodlamayı ve yapamadığımı herkese belirtim. Benim ne yaptığım ve yapamadığım ne seni nede başkasını ilgilendirir. Ben index şekil vermeyi sevdiğimden bu bölümü seçtim kodlamacıyım diye hiçbir zaman kimseyede belirtmedim. O Yazıyı ise eğer web panel kurallar girersen göreceksin kurallar belirtiyor ben değil. Tekrar belirtiyorum benim ne yaptığım ve yapamadığım seni ilgilendirmez.
Ve ben iyi bir temacıyım demedim dememde hata akasine tema kodlamayı ve yapamadığımı herkese belirtim. Benim ne yaptığım ve yapamadığım ne seni nede başkasını ilgilendirir. Ben index şekil vermeyi sevdiğimden bu bölümü seçtim kodlamacıyım diye hiçbir zaman kimseyede belirtmedim. O Yazıyı ise eğer web panel kurallar girersen göreceksin kurallar belirtiyor ben değil. Tekrar belirtiyorum benim ne yaptığım ve yapamadığım seni ilgilendirmez.
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)