Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

ACİL YARDIM .. ( VİRÜS )

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alpay06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 236

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

MERHABA ABİLERİM , KARDEŞLERİM..
BİLGİSAYARIMDA BİR UYGULAMA İNDİRDİM UYGULAMADA 20 ADET VİRÜS VAR UYGULAMAYI PAYLAŞAN KİŞİ BU VİRÜSLERİN OLDUĞUNU BELİRTEREK ZARARSIZ OLDUĞUNU İDDAA EDİYOR. AMA BEN ŞÜPHELENDİM VE VİRÜSLERİN HAKKINDA BİLGİM YOK. ABİLERİM , KARDEŞLERİM VE ADMİNLER.. BU BİLGİSAYAR VİRÜSLERİYLE İLGİLİ BİLGİSİ OLAN VİRÜSLERİ OKUYABİLEN BİLGİSAYAR CEO SU MU DİYİM BİLGİSAYAR KURDU MU DİYİM LÜTFEN YARDIMCI OLABİLİR Mİ KEYLOGGER GİBİ BİR YAZILIM VARMI VEYA ONA BENZER ZARARLI BİR YAZILIM LÜTFEN YORUM YAPABİLİR Mİ TEŞEKKÜRLER.
qdP43V.png

MERHABA ABİLERİM , KARDEŞLERİM..
BİLGİSAYARIMDA BİR UYGULAMA İNDİRDİM UYGULAMADA 20 ADET VİRÜS VAR UYGULAMAYI PAYLAŞAN KİŞİ BU VİRÜSLERİN OLDUĞUNU BELİRTEREK ZARARSIZ OLDUĞUNU İDDAA EDİYOR. AMA BEN ŞÜPHELENDİM VE VİRÜSLERİN HAKKINDA BİLGİM YOK. ABİLERİM , KARDEŞLERİM VE ADMİNLER.. BU BİLGİSAYAR VİRÜSLERİYLE İLGİLİ BİLGİSİ OLAN VİRÜSLERİ OKUYABİLEN BİLGİSAYAR CEO SU MU DİYİM BİLGİSAYAR KURDU MU DİYİM LÜTFEN YARDIMCI OLABİLİR Mİ KEYLOGGER GİBİ BİR YAZILIM VARMI VEYA ONA BENZER ZARARLI BİR YAZILIM LÜTFEN YORUM YAPABİLİR Mİ TEŞEKKÜRLER.
qdP43V.png

Razy Trojan çok tehlikelidir. Bu trojan çeşidi ile karşı taraf bilgisayarınızı kullanarak ''bitcoin mining'' bile yapabilir. Programlara falan takılmadan çok acilen format atmanızı ve formattan hemen sonra güvendiğiniz kalite bir anti-virüs uygulaması kurmanızı tavsiye ederim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri