Game Of Venom - Yönetici Kadrosu | Reklamcı | Sosyal Medya Yöneticisi |Forum Moderatörleri | Ekip Arkadaşları Aranıyor

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Valla dostum hiç kusruma bakma ama burda klavye delikanlılığı yapmanın bi manası yok. Çömez dediğin adamın bilgisi kadar yoksundur. Gidip bilişimden source satın alarak bu işler olmuyor. Azcık ağzına şekline düzen ver. Bu kafayla gidersen anca 14 yaşındaki veledlerle çalışırsın. Kimseye aratmamış. Game of neydi isminiz allah Allah akılda bile kalıcı değil. Her neyse. Sponsorlarınız felan neydi gameforgeden sponsorunuz vardı dimi sizi sizle bırakıyorum konumdan kaybol kendi işine bak

Sesiniz Kes Çömez Herif Senin Hayatında Yapamayacağın Alt Yapılar Üzerine Çalışıyorum.
Gameforge'den Sporsor Vesayre Diye Birşey Eklemedim Uydurmayalım.
Game Of Destroyer Diyeceksin Venom Gibi Film Karakterlerini Kullanmıyoruz.
Çalıştığım İnsanın Biri 21 Diğeri 29 Yaşında Çoluk Çocuklarla Hatta Senin Gibi Yeni Yetme İnsanlarla Çalışmıyorum.
Haddini Bil Defol Aptal Herif.

//​

Moderatör tarafında düzenlendi:
1. si Hakaret etmen ne kadar düşük seviyeli bir insan olduğunu gösterir.

Varsayalım ki en iyi filesi sen yapıyosun, bu karakter yapınla o bile hiç bir işe yaramaz. Valla bilemem ben bu ilanı yaptım beni sizden birisi aradı dedi böyle böyle game of destroyer oyunu kurumsal olcak şöyle olcak sponsorumuz gameforge webzen felan telefonda ağladı arkadaş bana gel felan diye ısrarcı oldu bende yok dedim ve sonra " GAME OF VENOM " Özenti ^^ karakterlerinizi bu kadar basite indirgemeyin. Hadi kolay gelsin. Yakında kim iyidir, kim kötüdür piyasa anlar zaten.

Bunun Olması Mümkün Değil Biz 3 Kişiyiz Hepsi Yaşını Başını Almış İnsanlar Yanlışınız Var.
Telefon Numarasını Bizzat Yanınızda Sesli Olarakta Arıyabiliriz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)