bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Battlestations: Midway - İnceleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ßéLa_07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 332

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Simülasyon türü oynamak bana göre ciddi bir iştir. İster uçak, ister gemi, ister denizaltı vs… çeşidi ne olursa olsun bolca ayrıntı içerir. Hatta yeri geldiği zaman simülasyonda oynadığınız aracın veya içinde bulunduğunuz olayların tarihini bile araştırmak, bilmek gereklidir. Silent Hunter serisi için 2. Dünya Savaşı`daki denizaltıları iyi şekilde bilmek gerekir diye düşünüyorum. U-Boot`ların teknik bilgilerine bakmak, tarihlerini araştırmak, 2. Dünya Savaş`ında nasıl bir rolde olduklarını bilmek; kendim için zorunlu saydığım nedenlerden birkaç tanesi. Japon, Amerikan denizaltıları vs… hakkında da bilmek lazım. Konumuza geri dönersek, eğer simülasyon tarzına daha eğri bakacak olursak, daha kolay gibi gözüken simülasyon soslu Arcade tarzı diyebileceğimiz oyunlar vardır. Simülasyon kılıfı takılmıştır, ama ayrıntısı yoktur. Kolay kontrolleri, basit oyun yapısıyla birçok oyuncuya hitap ederler. Aslına bakarsak simülasyon burada bir yol ayrımında; bir tanesi ciddi olan ve derine inerken, diğeri sadece su üstündeki bir yağ tabakası gibi kalıyor. Basitliğiyle sadece simülasyonun ufak bir kısmını alıyor.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri