yakuzza123 Level 5 Katılım 12 Şub 2009 Konular 184 Mesajlar 756 Reaksiyon Skoru 36 Altın Konu 0 Başarım Puanı 112 TM Yaşı17 Yıl 2 Ay 10 Gün MmoLira 0 DevLira 0 9 Ağu 2010 #1 Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA! Yakuzza 123 Farkıyla Konular) Süper Npc Map Düzenleme Sabit Bir Konu Auto Patcher Sabit Bir Konu Gökyüzü Krallıgı Mapi Oyunun Doluluk [Lag]oranını ögrenme Putty Kodu Yeni Map-Aktifleştirme-Ve Mape Gitmek için Npc Yapma Metin2 Giriş Launcheri 7 Adımda Hamachi Pvp Oynamak[Sıfırdan] Güzel Bir Refine Proto[Navicat] Metinlerden +7 +8 +9 taş düşürmek ve Aktifleştirmek Npc Sabitleme , Yeni Haritalar İle İlgili Hrşey Yeni Yaratıklar Root Kodları İle Birlikte P Npc de oluşan Hata ve Çözümü Level [Seviye]Gösteren Pack Değişik Savaşcı Skilleri Metin2 Kurulan Serveri Koruma[Anti Flood Hack Cheat Engine Yeni Harita Oluşturma Oto Packer Videolu Sabit Bir Konu Metin2 Kurulumunda bilmedikleriniz[Filezilla Navicat Putty] Oto Pack İstegi.. Sınırsız Kullanılan 8.2 Navicat Mysql Mc Siz Exe Yapma 1.7 Local Server Metin2 Hakkında Herşey Efsunları Sabitleme Serveriniz Cogu Türkçe Olacak Hazır Pack Yapma Dosyası Local Server Site Ayarları 1. Koy Türkçe Ve Çince Log Hatası 2009 Tool Kod yazmaya gerke yok Süper Konu Başlantıçta 3. el vs vermek [Geniş Anlatım ve Resim] Yardim Konusu [İstek] Ox Eventi [Yeni Sorular] 40 Adet Yeni Silah Local Server Metin2 Tüm bilgiler Tek BaşlıkTa Pack Dosyalarını Eix Epk yapma Oto Packer Siteyi Düzenleme Yazıları Değiştirme Gm oyuna girince ''xxx oyuna giriş yapmıstır'' Adında Bildirim Geçmesi Sabit ip YaPMA Gm lıq Gitmemesi 4 Binekten Biri Domuz Bütün Önemli Konulara Buradan Ulaşabilirsinz [İnDEx] Tek Ruh TaşI İle Perfect Açma Ayarı Drop ayarları Yardım Konusu[İstek} GameBilisim Npc Ler Son düzenleme: 9 Ağu 2010 Cagataye95 Mer Ka Bah Katılım 13 Mar 2009 Konular 3,415 Mesajlar 16,860 Online süresi 2g 82591s Reaksiyon Skoru 1,542 Altın Konu 2 Başarım Puanı 421 TM Yaşı17 Yıl 1 Ay 11 Gün MmoLira 670 DevLira 0 9 Ağu 2010 #2 1. http://www.turkmmo.com/konu-acma-yarismasi/365418-yarisma-icin-konu-acilacak-bolumler.html Bu linkten açılması gereken bölümlere konu açabilirsin. 2. 08.08.2010'dan sonraki konular geçerlidir Durum Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA! Yakuzza 123 Farkıyla Konular) Süper Npc Map Düzenleme Sabit Bir Konu Auto Patcher Sabit Bir Konu Gökyüzü Krallıgı Mapi Oyunun Doluluk [Lag]oranını ögrenme Putty Kodu Yeni Map-Aktifleştirme-Ve Mape Gitmek için Npc Yapma Metin2 Giriş Launcheri 7 Adımda Hamachi Pvp Oynamak[Sıfırdan] Güzel Bir Refine Proto[Navicat] Metinlerden +7 +8 +9 taş düşürmek ve Aktifleştirmek Npc Sabitleme , Yeni Haritalar İle İlgili Hrşey Yeni Yaratıklar Root Kodları İle Birlikte P Npc de oluşan Hata ve Çözümü Level [Seviye]Gösteren Pack Değişik Savaşcı Skilleri Metin2 Kurulan Serveri Koruma[Anti Flood Hack Cheat Engine Yeni Harita Oluşturma Oto Packer Videolu Sabit Bir Konu Metin2 Kurulumunda bilmedikleriniz[Filezilla Navicat Putty] Oto Pack İstegi.. Sınırsız Kullanılan 8.2 Navicat Mysql Mc Siz Exe Yapma 1.7 Local Server Metin2 Hakkında Herşey Efsunları Sabitleme Serveriniz Cogu Türkçe Olacak Hazır Pack Yapma Dosyası Local Server Site Ayarları 1. Koy Türkçe Ve Çince Log Hatası 2009 Tool Kod yazmaya gerke yok Süper Konu Başlantıçta 3. el vs vermek [Geniş Anlatım ve Resim] Yardim Konusu [İstek] Ox Eventi [Yeni Sorular] 40 Adet Yeni Silah Local Server Metin2 Tüm bilgiler Tek BaşlıkTa Pack Dosyalarını Eix Epk yapma Oto Packer Siteyi Düzenleme Yazıları Değiştirme Gm oyuna girince ''xxx oyuna giriş yapmıstır'' Adında Bildirim Geçmesi Sabit ip YaPMA Gm lıq Gitmemesi 4 Binekten Biri Domuz Bütün Önemli Konulara Buradan Ulaşabilirsinz [İnDEx] Tek Ruh TaşI İle Perfect Açma Ayarı Drop ayarları Yardım Konusu[İstek} GameBilisim Npc Ler
Cagataye95 Mer Ka Bah Katılım 13 Mar 2009 Konular 3,415 Mesajlar 16,860 Online süresi 2g 82591s Reaksiyon Skoru 1,542 Altın Konu 2 Başarım Puanı 421 TM Yaşı17 Yıl 1 Ay 11 Gün MmoLira 670 DevLira 0 9 Ağu 2010 #2 1. http://www.turkmmo.com/konu-acma-yarismasi/365418-yarisma-icin-konu-acilacak-bolumler.html Bu linkten açılması gereken bölümlere konu açabilirsin. 2. 08.08.2010'dan sonraki konular geçerlidir
1. http://www.turkmmo.com/konu-acma-yarismasi/365418-yarisma-icin-konu-acilacak-bolumler.html Bu linkten açılması gereken bölümlere konu açabilirsin. 2. 08.08.2010'dan sonraki konular geçerlidir