Metin2 Müzik Etkinliği [C++,Python]

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

aranan paylaşım, teşekkürler

Emek verilmiş ve gayet güzel bir paylaşım teşekkür ederim gökhan abi Artık oyunculara toplu olarak dj dikkat şarkılardan açarız koparız eğlenceliymiş

Teşekkürler Dün arkadaşla Rüya2 unpacka bakarak mantıgı çözmüştükde Questten çektiriyorduk şarkı_baslat gibi Fonksyonu bu daha iyi olmuş
Yorum için teşekkürler.
Paylaşım için teşekkürler.
Rica ederim..
Bu kadar Eziyete Bulaşmak istemeyen için xmas_snowu uyarladım
150 satırlık koda eziyet diyorsanız vay halinize .. İsteyen istediği şekilde ekler..
teşekkürler çok fazladan gereksiz fonksiyon var birgm komutu ve game.py ile bu iş çözülüyor zaten
Bende sizin yorumunuzu gereksiz görüyorum.
aranan paylaşım, teşekkürler
Rica ederim..
Emek verilmiş ve gayet güzel bir paylaşım teşekkür ederim gökhan abi Artık oyunculara toplu olarak dj dikkat şarkılardan açarız koparız eğlenceliymiş

Rica ederim.

Yorum için teşekkürler.

Rica ederim..

150 satırlık koda eziyet diyorsanız vay halinize .. İsteyen istediği şekilde ekler..

Bende sizin yorumunuzu gereksiz görüyorum.

Rica ederim..

Rica ederim.

Eleştirilere açık Olamıyorsan Baştan Kaybetmiş demeksin o kadar koda ne gerek var xmasın üzerine yazmak var ken ?

Eleştirilere açık Olamıyorsan Baştan Kaybetmiş demeksin o kadar koda ne gerek var xmasın üzerine yazmak var ken ?
Yeni bir etkinlik için yeni komut. Mantığını paylaşınca görüyorum da uzmanı kesildiniz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)