Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Merhabalar arkadaşlar paylaştığımız indexler temalar şablonlar bazı bir teşekkürü çok gören arkadaşlar var bu yüzden konuya şart koşmak istiyorum @admin size sesleniyorum paylaştığımız emekler hakkıyla sadece bir teşekkür edilmesi çok gören insanlar için paylaşılmıyor . umarımı durumu anlarsınız . farklı acıdan baksanız bile yine turkmmonun cıkarı için yapabilecek bişey konu hitleri artar saygılarımla .. . .
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Forumda böyle bir yaptırım uygulanarak üyeleri zorlayamayız. Bu iradeyi üyeler kendisi belirlemeli zorlayarak bu işler olmaz. Bazı kararları üyeler kendisi almalıdır.
Zaten konularınızı beğenen adam illaki yorum ayıp beğenme sistemi butonuna basıyor genelde bu konu hakkında zorlamadan ziyade daha farklı bir uygulama gelebilir belki.
Öncelilkle biz Turkmmo forumu olarak 10 yılı aşkın süredir aktif şekilde yayın hayatımıza devam ediyoruz.
Ben söylediğiniz tarz sistemlere sonuna kadar karşı oldum olmaya da devam edeceğim. Çünkü belli bir büyüklüğün üstündeki hiçbir forumda söylediğin tarz bir zorlama yok, olamazda. Örnek çıkar desem 1-2 örnek çıkarabilirsin.
Söylediğin tarz zorlamayı küçük forumlar kullanıyor genelde, veya vbulletin, xenforo gibi yazılımların destek siteleri kullanıyorlar.
Neden Karşıyım ?
Aslında bu sorunun cevabı aşağıda yazacağım soruların cevaplarında gizli.
1- Zorla konuna beğeni gelmesi seni mutlu edecek mi ?
2- Zorla konuna Teşekkürler yazılması mutlu edecek mi ?
Bence her 2 sorunun cevabı da "Etmeyecek"
Siteminde Haksız mısın ?
Sonuna kadar haklısın, bu konuda birşey söylemiyorum.
Ama bunun çözümü insanları zorlamak, kısıtlamak değil. 10 yıldır buna izin vermedim, ileride de izin vermeyi düşünmüyorum.
Bunun yerine insanların daha fazla yorum atmasını sağlayacak sistemler geliştiriyoruz. Yorumlara puan, mmolira gibi şeyler veriyoruz. Burada sizlere düşende konularınız altından destek vermek, yorum atanlara karşılık vermek olabilir. Hatta ve hatta sizin gibi bu forumda paylaşım yapan diğer üyeleri de teşvik edici olarak onların konularına yorum yapabilirsiniz. Zaten senin gibi 7-8 kişi diğer üyelere teşvik edici yorumlar yazdığı zaman bunun gerisi çorap söküğü gibi gelecektir
Güzel açıklayıcı cevabınız için teşekkürler 10 yıla aşkın bir forum sitesinin yeni adet getirmek güzel değil aslında kimseyi zorla beğenmeye zorlayamam tabi herkesin gönünden beğenip yorum atmalı tabi bende elimden gelene kadar paylaşımcı olacağım umarım isteğime ulaşırım iyi günler cevabımı aldım konu kapanabilir ...Öncelilkle biz Turkmmo forumu olarak 10 yılı aşkın süredir aktif şekilde yayın hayatımıza devam ediyoruz.
Ben söylediğiniz tarz sistemlere sonuna kadar karşı oldum olmaya da devam edeceğim. Çünkü belli bir büyüklüğün üstündeki hiçbir forumda söylediğin tarz bir zorlama yok, olamazda. Örnek çıkar desem 1-2 örnek çıkarabilirsin.
Söylediğin tarz zorlamayı küçük forumlar kullanıyor genelde, veya vbulletin, xenforo gibi yazılımların destek siteleri kullanıyorlar.
Neden Karşıyım ?
Aslında bu sorunun cevabı aşağıda yazacağım soruların cevaplarında gizli.
1- Zorla konuna beğeni gelmesi seni mutlu edecek mi ?
2- Zorla konuna Teşekkürler yazılması mutlu edecek mi ?
Bence her 2 sorunun cevabı da "Etmeyecek"
Siteminde Haksız mısın ?
Sonuna kadar haklısın, bu konuda birşey söylemiyorum.
Ama bunun çözümü insanları zorlamak, kısıtlamak değil. 10 yıldır buna izin vermedim, ileride de izin vermeyi düşünmüyorum.
Bunun yerine insanların daha fazla yorum atmasını sağlayacak sistemler geliştiriyoruz. Yorumlara puan, mmolira gibi şeyler veriyoruz. Burada sizlere düşende konularınız altından destek vermek, yorum atanlara karşılık vermek olabilir. Hatta ve hatta sizin gibi bu forumda paylaşım yapan diğer üyeleri de teşvik edici olarak onların konularına yorum yapabilirsiniz. Zaten senin gibi 7-8 kişi diğer üyelere teşvik edici yorumlar yazdığı zaman bunun gerisi çorap söküğü gibi gelecektir![]()