Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Aliyldrim 1
Aliyldrim
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
melankolıa18 1
melankolıa18
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Cannn6161 1
Cannn6161
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

karahan files +sunucu satan bildiniz yer varmı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan metin2Gameforge
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

bir tanesinin linkini atarmısın ben hiç bulamadım
Forumda araştırma yaparsan geçmişte açılan sunuculara rastlayabilrsin.

Piyasada aşırı çok fazla dolandırıcı oldugu için bu oyunun üzerinde kolay kolay kimseye inanmayınız dosya satıyorum vb şeylerine ki zaten satmaya kalkan kişiler dolar veya euro kuru üstünden satmaya kalktıgı için paranıza yazık olur. sadece iyi araştırın araştırmanızda yetmeyecektir C++ dilinden iyi anlamanız gerekmektedir. ki dosyaları derleyebilmeniz ve sql cıkartabilmeniz için. yani kolay birşey değil piyasada dolanan sourcelerin çogu hatta hepsi lunix sourcedir ancak derleme kısmında çok büyük eksiklikleri mevcuttur en basitinden kütüphane eksiklerive hataları + socketleme bilmeniz gerekmektedir. iyi forumlar.

Linux olarak derledik. Aylarca hizmet verdik. Ancak windows source warez olduğundan beri ilgilenmiyorum. 2.5 sürümüne %60 çıkarttır ve proje yarım kaldı. Tam zamanlı çalıştığım için zaman ayıramadım.

Veysel diye bir arkdaş var piyasadaki bir kaç oyun kurucusudur kendisi o satıyordu server files GM_DOS ta server sattığını biliyorum.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri