Source Pack Seçimi

1453HT

Level 2
Konular
24
Online süresi
20m 18s
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
10 Yıl 3 Ay 26 Gün
Başarım Puanı
68
MmoLira
56
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

0 dan başlamak istiyorum herşeye
herhangi bir sourceyi build ettikten sonra ona uygun bir game mysql nerden bulabilirim oluşturabilirim.

Hasan fidanın altyapısını denedim connection refused hatası veriyor sürekli
MPHLVN denedim ondada give_basic_weapon yok yeni quest eklenmiyor ne yaptıysam olmadı önerileriniz nelerdir
0 dan öğrenmek istiyorum

Tam olarak istediğiniz şey nedir ?
Tam olarak şunu istiyorum files yazmayı hem öğrenmek hemde öğrendiğim şeyi 0 dan yapmak Metin2 TR nin orjinali gibi bir dosyadan başlamak istiyorum bu konudaki sorumda şu mainline sourceyi build edince bana db ve game adında 2 dosya veriyor onları /usr/game/share kısmına atıyorum ya işte tam ordaki game ve mysql dosyalarını nerden temin edebilirim yada Herşeyi offical bir files

tam anlaşılmadı files yazma diye birşey her yiğidin harcı değildir. tr de yapabilen yok yabancı forumlardada birkaç kişi en bilinenide bi hacker la olan bi olaydan dolayı bıraktı işleri senin yapabileceğin bir filesi geliştirmek.

ha işin en temeline inecem dersen rain dosyalarına felan bakarsın

İşin temeline inmek istiyorum sonuçta hiçbir yiğit anasından öyle doğmadı araştırdı taratı sordu soruşturdu bu forumda altyapı sf leri paylaşanların benden ne üstünlüğü var bende yapabilirim işte o yüzden buralarda bilgi arıyorum.
rain dediğiniz şeyten biraz daha bahsedermisiniz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)