farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Kostüm Prenses Suikastçı [ TRuva2 ]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emrekara53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

alıntı olsada zahmet etmişsin dostum eline sağlık :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
alıntı olsada zahmet etmişsin dostum eline sağlık :)

Zahmet değil işin aslı şu paylaşım yapıldığında yabancı yada türk forumlarında genelde herkes alıntı edip paylaşım eder. yabancı forumların farkı şu genelde güzel yazılımlar ve grafikler ortaya koyup paylaşım ederler ama bizde tam tersi onların paylaştığı konuları satış konusu altında satışa çıkartanlar var artık bu olay böyle gelmiş böyle devam eder benden ricada bulunanlar oldu güzel paylaşımlar yapıyordun yine forumda paylaşım yaparsan seviniriz dediler bende paylaşım ettim benim amacım forumda paylaşımlar ve yardımlar artsın insanlar önce insanlık olması lazım genelde forumda her ağzını açan parayla açarsa vay halimize

Ben sadece belki birilerin işine yarar diye paylaşım ederim başkaları gibi çıkar uğruna paylaşım yapmam

Moderatör tarafında düzenlendi:
doğru söylüyorsun dostum benim paylaştıklarıma alıntı diyip konuyu kapatıyolar sırf sağlam belgeler paylaşıyorum diye :D :D admin dosyaları alıyor ve konuyu kitliyor :D

Forum yetkilerinin bir avantajı var editlenmiş olan konu linklerini görme şansları oluyor dahası da var modların takım halinde kimsede olmayan paylaşımları da oluyor bende yabancı forumda yetkiliyim ordan biliyorum ;)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri