Scarlet 1
Scarlet
emirhanHCL 1
emirhanHCL
R 1
Roksam
farkmt2official 1
farkmt2official
TuZaKK 1
TuZaKK
sermin 1
sermin
berkmenoo 1
berkmenoo
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Hikaye Ekle

Navicat, Putty, Filezilla, Pack Editleme Vs.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sefahan4141
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 386

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

belirtmek isterim yetki için bu duruma kalkışmadım tamamen vakit geçirmek, yardım etmektir. Ortamı seversem elimden geleni yaparım.

Adınız : Sefa
Soyadınız : Yüksek
Yaşınız : 22
Yaşadığınız Yer : Trabzon
Daha Önce GM'lik Tecrübeleriniz : 2 sene
Günlük Online Süreniz : 10+

Özellikleriniz : Kapak resimi, drop,efsun,yeni özellikler,video hazırlama vb. bir çok özellik ortaya koyabilirim. Daha detaylı bilgi iletişime geçen kişiler ile konuşulabilir.
İletişim Adresleri : özelden mesaj atarsanız iletişim bilgisi sunulur. Bir çok insan skype kullanıyor ancak ben kullanmadığım için görüşme sağlanacak kişiyle ortaklaşa anlaşılıp iletişim yolu bulunur.

Facebook Kapak Resmi Örneğidir.

1E0kDA.jpg

Diğer Ek : Lütfen bir aylık denemek için server açan kişiler iletişime geçmesin ve gerçekten bu işle ilgilenmek isteyen kişiler görüşme sağlamak istesin.

+20 ve üzeri kimseler iletişime geçerse sevinirim. İyi Forumlar.

Son düzenleme:
belirtmek isterim yetki için bu duruma kalkışmadım tamamen vakit geçirmek, yardım etmektir. Ortamı seversem elimden geleni yaparım.
Adınız : Sefa
Soyadınız : Yüksek
Yaşınız : 22
Yaşadığınız Yer : Trabzon
Daha Önce GM'lik Tecrübeleriniz : 2 sene
Günlük Online Süreniz : 10+
Özellikleriniz : Kapak resimi, drop,efsun,yeni özellikler,video hazırlama vb. bir çok özellik ortaya koyabilirim. Daha detaylı bilgi iletişime geçen kişiler ile konuşulabilir.
İletişim Adresleri : özelden mesaj atarsanız iletişim bilgisi sunulur. Bir çok insan skype kullanıyor ancak ben kullanmadığım için görüşme sağlanacak kişiyle ortaklaşa anlaşılıp iletişim yolu bulunur.
Facebook Kapak Resmi Örneğidir.
1E0kDA.jpg
Diğer Ek : Lütfen bir aylık denemek için server açan kişiler iletişime geçmesin ve gerçekten bu işle ilgilenmek isteyen kişiler görüşme sağlamak istesin.
+20 ve üzeri kimseler iletişime geçerse sevinirim. İyi Forumlar.
konuşalım kardeşım

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri