- Konular
- 3
- Online süresi
- 1325s
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 38
- TM Yaşı
- 7 Yıl 9 Ay 4 Gün
- MmoLira
- 65
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
En az 4-5 VİP silahı olan General Rütbesi(En az tek yıldız)nde olan karakter arıyorum. KD durumu önemli değil fakat HONOR ve MSN-Gmail hesabı kesinlikle olmalı. Bütçe olarak 500 Liraya kadar verebilirim bu Charın değerine göre değişir daha fazla veya daha az olarak. Belirttiğim şartlara uyan Charı olan arkadaşlarım yorum atabilirlerse linklerle beraber ben dönüş yaparım. Edirne bölgesindeyim İstanbul gibi Trakya bölgesine yakın bir yer olursa otobüs bileti de alabilirim herkese hayırlı satışlar.
- Konular
- 3
- Online süresi
- 1325s
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 38
- TM Yaşı
- 7 Yıl 9 Ay 4 Gün
- MmoLira
- 65
- DevLira
- 0
Günceldir, charın güzelliğine göre bütçe DEĞİŞKENDİR.
- Konular
- 3
- Online süresi
- 1325s
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 38
- TM Yaşı
- 7 Yıl 9 Ay 4 Gün
- MmoLira
- 65
- DevLira
- 0
Günceel
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 25
- TM Yaşı
- 7 Yıl 7 Ay 2 Gün
- MmoLira
- 18
- DevLira
- 0
Kardeşim saEn az 4-5 VİP silahı olan General Rütbesi(En az tek yıldız)nde olan karakter arıyorum. KD durumu önemli değil fakat HONOR ve MSN-Gmail hesabı kesinlikle olmalı. Bütçe olarak 500 Liraya kadar verebilirim bu Charın değerine göre değişir daha fazla veya daha az olarak. Belirttiğim şartlara uyan Charı olan arkadaşlarım yorum atabilirlerse linklerle beraber ben dönüş yaparım. Edirne bölgesindeyim İstanbul gibi Trakya bölgesine yakın bir yer olursa otobüs bileti de alabilirim herkese hayırlı satışlar.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)