Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Reklam yapmak gibi olmasın da Mercure2'nin Mysql verisyonu kaç FreeBSD 9.2 kullanıyorum gmake kullanamıyorum, mysql'i çıkartamıyorum baktım araştırdım biraz fakat aldığım hata şu
Bi ara mysql virüslü diye yenisini yüklediler onda da arşiv hatası veriyor manuel atmayı dene
Diğer hata için bulunduğun klasörde makefile yok diye hata alıyorsun bulunduğun kodunmdan cd game/src konumunda komutu tekrarla. Aynısını db/src de tekrarla
Bi ara mysql virüslü diye yenisini yüklediler onda da arşiv hatası veriyor manuel atmayı dene
Diğer hata için bulunduğun klasörde makefile yok diye hata alıyorsun bulunduğun kodunmdan cd game/src konumunda komutu tekrarla. Aynısını db/src de tekrarla