- Konular
- 197
- Online süresi
- 5d 4m
- Reaksiyon Skoru
- 312
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 6 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 198
- MmoLira
- 682
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba Yönetime Bildir Butonun'dan Şikayet Ederseniz İlgilenecektir.@xxkaronxx Bu konu acık kalıyorsa konumun tekrar aktif edilmesini talep ediyorum.
https://forum.turkmmo.com/konu/3596806-python-offical-ch-degistirme-src-gerektirmez-progamer/
Benım konumda daha önce paylasılan bır sıstemı 2-3 kod degıstırıp 34k ya uyarlamıstım 2-3 kod degıstırıp konu acamazsın gıbı 5 - 6 tane tepkı geldı ve konumu kapattılar yönetım kendıne cekı duzen vermelı
- Konular
- 13
- Çözüm
- 8
- Online süresi
- 21h 53m
- Reaksiyon Skoru
- 52
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 7 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 127
- MmoLira
- 417
- DevLira
- 0
Teşekkürler.
- Konular
- 313
- Çözüm
- 27
- Online süresi
- 15d 19h
- Reaksiyon Skoru
- 424
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 222
- MmoLira
- 1,143
- DevLira
- 3
Merhaba arkadaşlar bugün sizlere minimap altı yazı eklemeyi anlatacağım
uiscript / minimap.py Açılır
Python:# En üste ekle import uiScriptLocale
Python:# Arat "children" : ( { "name" : "OpenWindowBGI", "type" : "image", "x" : 0, "y" : 0, "image" : ROOT + "minimap.sub", },
Python:# Altına Ekle { "name" : "Yazi", "type" : "text", "text_horizontal_align" : "center", "x" : 70, "y" : 205, "outline" : 1, "text" : uiScriptLocale.MINI_MAP_YAZI, },
root / uiminimap.py Açılır
Python:# Arat self.CloseWindow = self.GetChild("CloseWindow") self.MiniMapShowButton = self.GetChild("MiniMapShowButton") self.positionInfo = self.GetChild("PositionInfo") self.observerCount = self.GetChild("ObserverCount") self.serverInfo = self.GetChild("ServerInfo")
Python:# Altına Ekle self.RYazi = self.GetChild("Yazi")
locale / tr /locale_interface.txt
Python:# En Alta Ekle MINI_MAP_YAZI Serverimize Hoşgeldiniz
Sistemden Görüntü
![]()
KONU ÇOK YARARLI TEŞEKKÜR EDERİM KARDEŞİM.