Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Adınız :Celal
Soyadınız :ERCAN
Yaşınız :22
Yaşadığınız Yer :Erzurum
Daha Önceki GM'lik Tecrübeniz :9 10 Yıldır metin2 camiasındayım ve son 5 yıla yakın bi zamandır "Teknisyenlik" yapıyorum.Navicat,Filezilla,Putty de "UZAMANIM".Pack Editleyebiliyorum.500 den fazla server FİLES düzenledim,binlerce insanla çalıştım,zaman zaman battım,çıktım,kaybettim,kazandım herşeyi yaşadım ve tecrübe edindim.
Günlük Online Süreniz :6-12 Saat
Özellikleriniz :Müzisyenim(Gitar,Piano,Keman),Navicat,Filezilla,Putty de "UZAMANIM".Pack Editleyebiliyorum.Bu işlerde UZMAN olduğuma inanmıyorum çünkü UZMANIM.
Diğer / Ek :Bu işi çok ciddiye alırım,Benden başka "TEKNİSYEN" ile çalışmam ne yapılıcaksa tek başıma yaparım başkasına güvenmem.Kendi UZMAN olduğum alan dışında başka iş yapmam.Yönetici bana birşey demediği sürece "OYUN EKİBİNDEKİ" herhangi bir üyenin benim yapmış olduğum veya yapıyor olduğum işi eleştirmesini "ASLA" kabul etmem.Statü olayına inanırım ve insanların STATÜ süne göre davranmasını beklerim.Son olarak Benden daha iyiler elbet vardır ama hepsi ya mezarda yada doğmadı...