xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Binek ve at sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rapchs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 472

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

serverım da binek ve at sorunu mevcut şöyle anlatıyım binekler pack de eklı questlerde aynı şekilde ama kullanamıyorum /mount_test (binek kodu) ile binebiliyorum ama iteme sağ tıklayınca hiçbirşey olmuyor.
2. si ise at kitabına sağ tıklıyorum at çağırıldı diyor ama onada binemıyorum packden kaynaklı bişey oldugunu sanmıyorum.
yardımlarınızı beklıyorum

bi başa al bi bak sorun var mı eğer yoksa eklediğin değiştirdiğin birşeylerden kaynaklıdır bu arada bi sistem ekledikten sonra iyice kontrol et devamlı yedekli çalış sonra hata oldumu forumda yardım edecek insan bulunmuyor ben kaç kere konu açtım bi cevap veren olmadı bana çözüm olarak

bu arada şunu da söyliyim forumlarda vs biriyle alışveriş yapacak olursan kefil garanti iste vs forumlarda şikayet bölümlerini kontrol et hakkında şikayet var mı diye dolandırıcı fazla bilgin olsun millet nerden para kazanacağını şaşırdı her bi boka bulaşıyorlar

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri