Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
SEVGİLİ TURKMMO HALKI ÖNCELİKLE HEPİNİZE İYİ FORUMLAR DİLİYORUM .
Yönetmekte olduğunuz Metin2 Server'larınız için oyun içi destekte size yardımcı olabileceğimi düşünüyorum.
ADIM : Davut
YAŞIM : 19
MEMLEKETİM : Manisa
DAHA ÖNCEKİ TECRÜBELERİM : Bir çok Metin2 Server'ında Yöneticilik yaptım . Oyunun nasıl işlediğini , neler yapılması gerektiğini gayet iyi biliyorum .
GÜNLÜK ONLİNE OLDUĞUM SÜRE : BURADAN %100 NET BİR CEVAP VEREMEM MALUM Kİ İNSANIZ HER AN İŞ , GÜÇ ÇIKABİLİYOR . FAKAT BİLGİSAYARIMI AÇTIĞIMDA İLK İŞİMİN TURKMMO VE METİN2 ' Yİ AÇMAK OLDUĞUNU BİLİNİZ
ÖZELLİKLERİM :Oyun içerisindeki karışıklıkların önüne geçebilirim. Oyuncu - GameMaster arasındaki ilişkinin ne olduğu iyi biliyorum ve ona göre davranacağıma inanıyorum. '' Oyun İçi Yönetimi '' adı altında iyi işler yapabilirim. Oyun içerisinde düzenlemeler , gerekli yerlerde ve zamanlarda '' Oyun İçi Etkinlikler '' yapabilirim. Navicat , Putty , FileZilla vs gibi programları kullanabiliyorum .
! ! ! Belirtmeliyim ki ; Hiçbir şekilde sosyal ağlarda reklam vb şeyler yapmam . ( Sosyal Medya Kullanmıyorum . ) Yapabileceğim reklam şu olur ; Turkmmo' da konu güncel tutarım . İş yapacağım arkadaş bunları göz önünde bulundurursa sevinirim . Sonrasında tatsızlık yaşansın istemiyorum.
İLETİŞİM ADRESİ : TURKMMO ARACILIĞI İLE ÖZEL MESAJ veya