Tanıtım Scripti

CooLC2

Level 4
Konular
19
Reaksiyon Skoru
15
Altın Konu
0
Başarım Puanı
57
TM Yaşı
13 Yıl 6 Ay 7 Gün
MmoLira
1
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

3 senedir sorunsuz bir şekilde kullandığımız pvpsepeti.com tanıtım scripti tema değişikliği sebebiyle satılıktır. Skype adresimizden ulaşabilirsiniz. Skype: pvpservers.info

Ücretli bir şeyin varez edilmesi yasaktır yorum yaparken dikkatli olalım lütfen.

Ücretli bir şeyin varez edilmesi yasaktır yorum yaparken dikkatli olalım lütfen.
Sayın adminim; şuan kullanmış olduğu wordpress teması w@rez onu kasdetmiştim, işine yarayan arkadaşlar da mesaj attı onun linkini verdim okadar. Saygılarımla..

Sayın adminim; şuan kullanmış olduğu wordpress teması w@rez onu kasdetmiştim, işine yarayan arkadaşlar da mesaj attı onun linkini verdim okadar. Saygılarımla..
Biraz değiştirmiş ama sanki

Neden böyle bir şey için yorum yapma gereği duydun onu anlayamadım senin üzerine vazife mi oldu. Kendi uğraştığın işlerinle ilgilen istersen.

Konu güncel script ile ilgili ulaşmak isteyen arkadaşlar skype adresimden ulaşabilirsiniz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)