Bynoo Mutlu Katılım 30 Eyl 2014 Konular 638 Mesajlar 2,804 Çözüm 1 Online süresi 3d 4h Reaksiyon Skoru 816 Altın Konu 0 TM Yaşı 11 Yıl 8 Ay 18 Gün Başarım Puanı 267 Yaş 25 MmoLira 1,321 DevLira 0 Ticaret - 0% 0 0 0 9 Nis 2018 #1 HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA! Merhaba Gerekli Program; Cheat Engine Anlatım; 1- Oyuna Giriyoruz 2- Paramıza Bakıyoruz 3- Cheat Engine Girip Sol Üst Taraftaki Select a proxess to opene e tıklıyoruz. 4- Oyunu Seçiyoruz. 5- Value Yazan Yere Oyundaki Parayı Yazıp First Scan Diyoruz. 6- Sol Tarafa Gelmiş Olanlardan Birtanesine Tıklayıp CTRL A Yapıp Kırmızı Oka Basıyoruz. 7- Alta Gelmiş Bulunmakta Olanlardan Birtanesine Tıklayıp Gene CTRL A yapıyoruz. 8- Ve Value Tarafında Yazan Birtanesine Çift Tıklayıp Gelen Yere İstediğimiz Parayı Yazıyoruz. 9- Oyuna Girip Bankaya tıklayıp Çıkınca Oluyor. No= En Kısa Zamanda Video'lu Anlatım Ve Resimli Anlatım Eklenecektir.
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA! Merhaba Gerekli Program; Cheat Engine Anlatım; 1- Oyuna Giriyoruz 2- Paramıza Bakıyoruz 3- Cheat Engine Girip Sol Üst Taraftaki Select a proxess to opene e tıklıyoruz. 4- Oyunu Seçiyoruz. 5- Value Yazan Yere Oyundaki Parayı Yazıp First Scan Diyoruz. 6- Sol Tarafa Gelmiş Olanlardan Birtanesine Tıklayıp CTRL A Yapıp Kırmızı Oka Basıyoruz. 7- Alta Gelmiş Bulunmakta Olanlardan Birtanesine Tıklayıp Gene CTRL A yapıyoruz. 8- Ve Value Tarafında Yazan Birtanesine Çift Tıklayıp Gelen Yere İstediğimiz Parayı Yazıyoruz. 9- Oyuna Girip Bankaya tıklayıp Çıkınca Oluyor. No= En Kısa Zamanda Video'lu Anlatım Ve Resimli Anlatım Eklenecektir.