farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

#SYSTEN YAZABİLEN ARKDAŞLAR İÇERİ.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KazuyadeN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 368

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhabalar , benimle calısacak devamlı birini arıyorum , System yazmayı bilen Bilgisi sağlam olan , yarı yolda bırakmıcak birini arıyorum Yazdıgı systemlerin ücretini her türlü karşılayabilirim . istediklerım önek 0dan bir karakter eklıyebilecek biri oyuna , yada ben fikri sunucagım , o oturup canlandırıcak, bunları yapabilcek biri varsa mesaj atarsa sevinirim.. yapamayanlar boş mesaj yazmasın işim olmaz..

0'dan map yapabilecek ve Modelleme'de iyi olanlar'da mesaj atabilir...

( Object ) ben saglıcagım. çizim ona ait .

Modelleme olarak'da zaten cizimler vs saltanat tipine ait olucagı için , zorlanmıcagını düşünüyorum..

Bu dedigim kısıler ile devamlı calıscagım benden aylık / yada haftalık ücret alıcaklardır emin olabilirsiniz, tanıdıgım aşada etiketledigim kişiler'den gelirse , haftalık ve aylıgı erkenden verilcektir..

@MAREK38
@Suky
@cTolip
@Onur Balcı
@maviruh

Konu yanliş yerdeyse düzeltilebilir .. Teşekkürler.

Merhabalar , benimle calısacak devamlı birini arıyorum , System yazmayı bilen Bilgisi sağlam olan , yarı yolda bırakmıcak birini arıyorum Yazdıgı systemlerin ücretini her türlü karşılayabilirim . istediklerım önek 0dan bir karakter eklıyebilecek biri oyuna , yada ben fikri sunucagım , o oturup canlandırıcak, bunları yapabilcek biri varsa mesaj atarsa sevinirim.. yapamayanlar boş mesaj yazmasın işim olmaz..

0'dan map yapabilecek ve Modelleme'de iyi olanlar'da mesaj atabilir...

( Object ) ben saglıcagım. çizim ona ait .

Modelleme olarak'da zaten cizimler vs saltanat tipine ait olucagı için , zorlanmıcagını düşünüyorum..

Bu dedigim kısıler ile devamlı calıscagım benden aylık / yada haftalık ücret alıcaklardır emin olabilirsiniz, tanıdıgım aşada etiketledigim kişiler'den gelirse , haftalık ve aylıgı erkenden verilcektir..

@MAREK38
@Suky
@cTolip
@Onur Balcı
@maviruh

Konu yanliş yerdeyse düzeltilebilir .. Teşekkürler.

iletisime gecildi

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri