- Konular
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 8 Yıl 2 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 2
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Evet İptv Nedir ? En iyi İptv ve Tavsiye iPTV Nedir ve Nasıl Satın Alırız Sorunu Soranlar !
Bildiğiniz üzere gelişen yeni teknolojide internetten tv izleme alışkanlığı tamamen değişti. Benimde araştırmalar ve denemeler ile %100 başarılı bu işi yapanlar firmalar kim diye sora sora buldum.
Aslında Mantık ve geliştirme ve çalıştırma sistemi aynı. Ama donamdan sorunsuz stabil ve güven verecek birileri/firmalar konusunda uzun süre akrarsız kaldım.
Denemelerim ve kullanımlarım arasında en başarılı firma ve siteleri paylaşmak isterim. Olumsuzları paylaşmak'ta isterim ama o akdar çok fazla varki gerçekten bu işi adam akıllı yapan ve güvenebileceğiniz bir kaç adres verebiliri. IPTV SERVER yazınca google'da bir çok site var fazlasıyla, ama bu durumda dolandırıcılıkda söz konusu. öRN: alırsınız 1 hafta sonra kesilir kimseye ulaşamazsınız ! buna benzer örnekler.
Sizde iptv izlemek isterseniz ;
Bir diğer tasiyem iptv ucuz iptv gibi gidip düşük fiyatlara satan yerlerden almanızı tavsiye etmem. Bununla ilgili
İyi forumlar başka konuda görüşmek üzere.
Bildiğiniz üzere gelişen yeni teknolojide internetten tv izleme alışkanlığı tamamen değişti. Benimde araştırmalar ve denemeler ile %100 başarılı bu işi yapanlar firmalar kim diye sora sora buldum.
Aslında Mantık ve geliştirme ve çalıştırma sistemi aynı. Ama donamdan sorunsuz stabil ve güven verecek birileri/firmalar konusunda uzun süre akrarsız kaldım.
Denemelerim ve kullanımlarım arasında en başarılı firma ve siteleri paylaşmak isterim. Olumsuzları paylaşmak'ta isterim ama o akdar çok fazla varki gerçekten bu işi adam akıllı yapan ve güvenebileceğiniz bir kaç adres verebiliri. IPTV SERVER yazınca google'da bir çok site var fazlasıyla, ama bu durumda dolandırıcılıkda söz konusu. öRN: alırsınız 1 hafta sonra kesilir kimseye ulaşamazsınız ! buna benzer örnekler.
Sizde iptv izlemek isterseniz ;
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
(Bu site maximum iptv firması almanyada kurulu bir firma ve uzun süredir hizmet veriyor. Buna bağlı maximum iptv bünyesine bağlı bir çok site var ama ana siteleri burası.) Bilmenizi istedim. Ben yaklaşık 6 aydır kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım teknik kurulum destek almak istediğimde anında yardımcı oluyorlar.) Bir diğer tasiyem iptv ucuz iptv gibi gidip düşük fiyatlara satan yerlerden almanızı tavsiye etmem. Bununla ilgili
gibi sitelerden analiz yapın para veriyorsunuz sonucta karsılıgını tam alın kandırılmayın.İyi forumlar başka konuda görüşmek üzere.