xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Metin2 DE - 2006 Sürümü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sorts
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Merhaba,

NZ86EP.png

direk link:

Uzun zaman önce psd şablonunu çıkartıp front-end kısmını tamamladıktan sonra admin paneli ve oyun konfigürasyonu (back-end) için gerekli entegrasyon işlemini yaparken yarıda kalan, metin2 işlerinden elimi kolumu çektikten sonra da unutulup silinen, ilk version websitesinin almanca olan sürümüdür. (benim yaptığım türkçe ne yazık ki silindi)

sadece front-end kısmı yer almakta, herhangi bir panel entegrasyonu yapılmamış olup indiren kullanıcıya bırakılmıştır.

admin paneli + item_shop eklentisini en kısa sürede paylaşacağım, düzenlemeyi bitiremedim. (30% tamamlandı diyebiliriz - inno_db ve cms kısmı vakit alıcak.)

*dipnot: HH design tarafından tasarlanan official psd dosyasının drive linkini ne yazık ki bulamadım, butonlar için uygun birşeyler yaparak paylaşabilirim.

**videolar wvm formatında olduğu için embed kodu ile çalışmakta mevcut videoları convert ederek ekleyebilirsiniz.
**html5 wvm desteklemiyor, bu yüzden video tag'ları çalışmamakta.
**Üye Paneli ne yazık ki yok, fakat input tag'ları için gerekli css tanımlamaları yapılmış durumda.

***herhangi bir php ve mysql kodu bulunmamakta.

****seo için url uzantılarını silen, gzip sıkıştırması yapan htaccess dosyasını da paylaşıcam.

Virus Total Sonuçları :
Google Drive Link :

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri