bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
Hikaye Ekle

Baron Kontrolü

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan eragon3121
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 122

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Görüş

Aynı Ejderde olduğu gibi baron için rekabet edebilmeniz için baronda görüşünüzün olması önemli. Eğer Mavi takımsanız, baronun yanındaki üçlü çalıyı karşı takımın kırmızısının arkasındaki çalıyı ve karşının ifritlerinin orayı totemleyerek karşı ormancının veya takımın gelip gelmediğini görebilirsiniz.

Eğer Mor takımsanız karşı mavinin oradaki çalıyı, orta koridorun sol tarafındaki mavi takıma yakın olan küçük çalıyı, ve maviden çıkarken haritanın yukarısına doğru bulundan küçük boşluğu totemleyerek görüş elde edebilirsiniz. Barona başlamadan veya başladığınızı düşündürmeden önce pembe totem atarak veya kırmızı ziynet ile temizleyerek karşı takımın görüşünün olmadığına emin olun.

Rekabete girmek

Baron konusunda karşı takımla rekabet etmek olarak açıklanabilir. Örnek verecek olursak, turnuvalarda genellikle baron çok önemli bir yer tutar ve tüm takımlar baronun yanına gelip karşı takımı bozmaya çalışarak baronu almak için rekabet ederler.

Ne zaman yapılmalı

-Kişi sayısı olarak avantajınız varsa
-Karşı ormancı ölüyse
-Karşı takımdan 3 kişi veya ormancı botta gözüktüyse
-Karşı takımın inhibitörleri yoksa ve/veya üslerini korumak zorundalar ise
-Karşı takımın baronda görüşü yok ise

Baron Kontrolünü elde etmek

-Çıkacağı zamanı tutun.
-Baronun çıkmasına yakın önemli yetenek ve eşyalarınızın hazır olduğundan emin olun.
-Geri dönüşlerinizi ve ittirmelerinizi ona göre ayarlayın. Mesela baronun çıkmasına 10 saniye kala saldırı gücü taşıyıcısı olarak bot ittirmeye gitmeyin.
-Erkenden görüş elde etmeye çalışın.

Problemler ve Çözümler

Karşı Takım gelirse

-Zor durumdaysanız yapmayı bırakın.
-Kendinizden eminseniz direk odaklanıp baronu kesin.

Karşı Takım çok güçlüyse

-Almalarına izin verin.
-Takım olarak geri çekilin ve ormancınız çalma denemesi yapsın.

Karşı ormancı bir tehdit ise

-Karşı ormancıyı baron alanının içine gelecek şekilde yemleyin ve onu kestikten sonra rahatça baron yapın.
-Eğer imkanınız varsa ormancıyı kovalayın.
-Direk ormancıyı kendi haline bırakarak daha iyi çarp atmayı deneyin

Çarpınız yoksa

-Ormancıyı rapor edin. Bam yesin hıh
-Çarpın gelmesi için biraz daha bekleyin.
-Karşı ormancı gelmeden baronu öldürün.
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri
Üst