Dazyshield | Metin2 PServer Hack

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

olay zaten korumayı aşabilmek, hile yazmak değilki bir hile varken aynı hileyi neden başka biri yazsın
AMA BU DAHA ÇOK DORU

olay zaten korumayı aşabilmek, hile yazmak değilki bir hile varken aynı hileyi neden başka biri yazsın

Koruma aşılıyor fakat hile yoktu piyasada 7x , prodamage tarzı hileleri lalaker1 çıkardı , pack 7x felan sokmak orta derece kod yazmasını bilen de yoktu o zamanlar şimdi çıkıyor coderler piyasa ya ve bypass korumayı aşmak tan ibaret proceshacker dan bahsetiyorum .

İnsanların hileyi kullanmaları, konuda bunları belirtmeleri gerekirken konuda dönen tek şey ya hilenin çalışmaması/engellenmesi için dua etmek yada yapan kişinin ortadan kalkmasını istemek...

O zaman dün neden client koruma > server side koruma diyordunuz,bir mantıksızlık yok mu ? (dün öyle diyen sen değilsen görmezden gel *-*)

Saçma sapan yorumları gördüm , denedim dazyshilded'li bir pvp serverde ve çalıştı iyi forumlar @lalaker1 başarılı .

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)