Dazyshield | Metin2 PServer Hack

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Arasındaki farkı söyliyim.Biri hazır 100 yıllık klasik wait damage diğeri senin 3 yıl sonra anca pointerlerini vb. bulabileceğin yeni bir özellik =)
Millete neyi ne kadar zamanda yapabileceği hakkında tahminde bulunabildiğine göre bu işlerden anlıyorsun sanırım, 100 yıllık wait dmg hilesinden daha iyi hileler bekliyoruz senden

Millete neyi ne kadar zamanda yapabileceği hakkında tahminde bulunabildiğine göre bu işlerden anlıyorsun sanırım, 100 yıllık wait dmg hilesinden daha iyi hileler bekliyoruz senden
Dostum burada sizden daha iyi olduğumu iddia etmedim ki sadece gördüğüm bir gerçeği söyledim.Neden direk saldırı moduna geçiyorsunuz =) Ayrıca bu oyuna hile yapmaya gerek yok,aynı özelliklerden aynı hileyi yapmaya ne gerek var.Boş iş =)

Sürgünden video isteyenler için Vid2

kanka buna fix çok kolay forumdaki Lamerler şaşkınlık içinde hepsi araştırmaya geçmiştir şimdi

@lalaker1 Svside senin degil varsayallım Hile çıkarabilirmiydin böyle net bir cevap verirmisin

UYGULAMAYI KAPATIN DİYİP DURUYOR GİREMİYOM SORUN NE ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)