Dazyshield | Metin2 PServer Hack

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

banladığın adam nasıl giriyor oyuna onu anlıyamadım
İşte sıkıntıda orda adamın bile banladığımdan haberi yok bırakmış bota gitmiş. 1saat dc attım 1saat banladıktan sonra 10 saniye sonra adam tekrar oyunda Yani şöyle düşün mesela dc atıyorum sanki adam karakter atıyor tekrar giriyor.

Ben yaparsam senin gibi ezik bir şekilde değil profesyonel bir şekilde yaparım herşey arkaplanda olur

Sen Ögrenci cocuksun daha biz ise 21 yaşında işi gücü olan asosyel olmayan insanlarız profesyonelik he hemen fix nedense bukadarmı profesyonel

Sen Ögrenci cocuksun daha biz ise 21 yaşında işi gücü olan asosyel olmayan insanlarız profesyonelik he hemen fix nedense bukadarmı profesyonel
Yazılım konusunda hiç bir bilgin yok , burda boş boş konuşacağına gidip birşeyler öğren.

Yazılım konusunda hiç bir bilgin yok , burda boş boş konuşacağına gidip birşeyler öğren.

Ahahaa işte cocuk aklı bukadar oluyor lamer çok yakında ders videoları paylasırım sen sıkıntı etme

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)