Hepinize Selmalar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lBLack
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 675

lBLack

Level 1
Konular
1
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
8 Yıl 4 Ay 28 Gün
Başarım Puanı
8
MmoLira
2
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Hepinize selamlar, aranıza yeni katıldım.

Adım İmmanuel. 23 yaşındayım İnşaat Mühendisliği okuyorum. Film ve dizi izlemek, kitap okumak (özellikle psikoloji, kişisel gelişim ve insanların okumaya değer görmediği ya da korktuğu konular) ve doğaüstü, paranormal konularda araştırmalar, denemeler yapmayı ve en önemlisi alkolü severim. 2 kuş babasıyım, hayvanlarla aramızda bambaşka bir sevgi, saygı ve sadakat bağı bulunuyor.

Adım ve profil fotoğrafım kafanızı karıştırdıysa diye belirteyim, Hristiyanım. Ve hayır, doğuştan Hristiyan bir aileden gelmiyorum. Zaman içerisinde bir takım araştırmalarım, sorgularım ve kafamdaki soru işaretlerini ilgili dinin veya inancın temsilcilerine sormam ve tartışmalarımız sonucunda bu yolu buldum. Benim için "Yol, Gerçek ve Yaşam, Mesih ve Tanrı olan İsa'dır."

Saygının olduğu yerde herkes kazanır şeklinde düşünen bir insanım. Bu nedenle her inanca, dine ve bunların inanlarına/savunucularına gösterdiğim saygının kendi dinime ve şahsıma da gösterileceğine inanıyorum. İnanıyorum ki bunu karşılıklı başarabiliriz.

Bunlar dışında kafana takılan bir sorun olursa ya da sadece konuşmak, muhabbet etmek istersen yorum olarak sorabilirsin ya da bir mesaj kadar uzağındayım.

İyi forumlar, esenlikler.

Hoşgeldin.

Öncelikle hoşgeldin. Sırf bu konuya yorum atmak için kaç ay sonra giriş yaptım dini inancına saygım var herkes özgürdür fakat herkese göstere göstere din yaşamayı doğru bulmuyorum sırf hristiyanlık için geçerli değil dinin sana aittir ama takıldığım konu profil resminden tut açıklaması ve ilk konuna kadar dinle ilgili bana böyle şeyler daha çok ilgi çekmek, ben farklıyım havası yaratmak için yapılıyor gibi geliyor... Dediğim gibi müslüman birisi de böyle olunca aynı tepkiyi veriyorum.

Forum da gezerseniz, onlarca kişinin imzası yada profil resmi islamla ilgili birşeyler içeriyor. Ülke geneli müslüman olduğu için tanışma kısmında normalde belirtilmez. Ama burası tanışma alanı değilmi? Bizlerle tanışırken dini inancını belirtmesi, belki de inancı hakkında sohpet edeceği arkadaşlar edinmesi için gayet normal. Bidaha söylüyorum; burası tanışma alanı
---
Edit: Hoş geldin, sana da selamlar

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)