- Konular
- 99
- Çözüm
- 29
- Online süresi
- 1mo 8d
- Reaksiyon Skoru
- 207
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 19 Gün
- Başarım Puanı
- 189
- MmoLira
- 2,604
- DevLira
- 3
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
ARKADAŞLAR YAKLAŞIK 2 SENDİR KULLANIM SURESİ OLAN BİR HARDİSKM VAR AMA BU SON ZAMANLARDA AKTARIM HIZI BİRDEN DÜŞTÜ CIZIRTI SESİ GELMEYE BAŞLADA HD TUNE TARATTIM AMA PEK BİŞİ ANLAMADIM BİLGİSİ OLANLAR Bİ YAZABİLRMİ COK ACİL SOPRUN CUZULEBİLECEKSE YAPMAYI DENİYCEM YOKSA ATICAM COPE OKADAR FORUMLARDA ARADIM ETTİM AMA Bİ TURLU BULAMADIM SON CARE TURKMMO BURDA PAYLAŞMAK İSTEDİM HEP OYUN OYNAYANLAR VAR BELKİ DONANIM HAKKDINDA İYİ BİLGİYE SAHİP BİRİSİ CIKAR DİYE DÜŞÜNDÜM Şimdiden teşekkurler arkadaşlar...
NOT PCYİ İLK ACILDIGINDA GAYET HIZLI CALIŞIYOR SUPER Bİ ŞEKİLDE 2 3 DK SONRA YAVAŞLMAYA BAŞLIYOR current pending sector warning hatası gozukuyor hd tunede
HD-TUNE -DEĞERLERİ VE ANALİZİ
1 resim :
2 resim :
3 resim :
NOT PCYİ İLK ACILDIGINDA GAYET HIZLI CALIŞIYOR SUPER Bİ ŞEKİLDE 2 3 DK SONRA YAVAŞLMAYA BAŞLIYOR current pending sector warning hatası gozukuyor hd tunede
1 resim :
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
2 resim :
3 resim :
- Konular
- 479
- Online süresi
- 3s
- Reaksiyon Skoru
- 177
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 12 Yıl 4 Gün
- Başarım Puanı
- 186
- MmoLira
- 46
- DevLira
- 0
ARKADAŞLAR YAKLAŞIK 2 SENDİR KULLANIM SURESİ OLAN BİR HARDİSKM VAR AMA BU SON ZAMANLARDA AKTARIM HIZI BİRDEN DÜŞTÜ CIZIRTI SESİ GELMEYE BAŞLADA HD TUNE TARATTIM AMA PEK BİŞİ ANLAMADIM BİLGİSİ OLANLAR Bİ YAZABİLRMİ COK ACİL SOPRUN CUZULEBİLECEKSE YAPMAYI DENİYCEM YOKSA ATICAM COPE OKADAR FORUMLARDA ARADIM ETTİM AMA Bİ TURLU BULAMADIM SON CARE TURKMMO BURDA PAYLAŞMAK İSTEDİM HEP OYUN OYNAYANLAR VAR BELKİ DONANIM HAKKDINDA İYİ BİLGİYE SAHİP BİRİSİ CIKAR DİYE DÜŞÜNDÜM Şimdiden teşekkurler arkadaşlar...
1 resim :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
2 resim :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
3 resim :Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Ekrandaki görüntüde "Error Scan" sekmesine tıklayın. Bir sürü kutucukları olan bir tablo çıkacak karşınıza. Kutucukların hepsi yeşil yanması lazım. Eğer aralarında kırmızı yanan varsa harddiskinizin o kısmı zarar görmüş ve kullanılamaz anlamına gelir.