HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar.
Çok aradım ama bulamadım forumda, varsada linkler kırık
Çoğumuzun bildiği eski pvplerde değişik 120lv. itemler vardı ( Kafa kıran - HAMLE kılıcı - Dragon Kılıcı ) Gibi, birazı yeni pvplere geçmiş ama hepsi değil )
Örnek itemler :
İtemler Dönüşümlü ve zor alınıyordu o zamanlar ( Boss lardan düşenler - Dönüşüm için boss kesmeler falan )
Böyle bir files olanı var mı ?
Eminim Arayanı vardır
Mesela 65Lv. Başlangıç
Max 250Lv.
Teşekkürler
Çoğumuzun bildiği eski pvplerde değişik 120lv. itemler vardı ( Kafa kıran - HAMLE kılıcı - Dragon Kılıcı ) Gibi, birazı yeni pvplere geçmiş ama hepsi değil )
Örnek itemler :
İtemler Dönüşümlü ve zor alınıyordu o zamanlar ( Boss lardan düşenler - Dönüşüm için boss kesmeler falan )
Eminim Arayanı vardır
Mesela 65Lv. Başlangıç
Max 250Lv.
Teşekkürler
Kardeşim kralkong server files diye araştır biraz sağlam link bulabilirsin.Merhaba arkadaşlar.
Örnek itemler :
![]()
Eminim Arayanı vardır
Mesela 65Lv. Başlangıç
Max 250Lv.
Teşekkürler
evet şimdi bunu yazdın 5 adminken seninle 6 admin oldular...@admin istek yasak değilmiydi ?
Uygun alana taşındı.evet şimdi bunu yazdın 5 adminken seninle 6 admin oldular...