- Konular
- 85
- Reaksiyon Skoru
- 279
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 170
- MmoLira
- 8
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Yoğunluktan dolayı satışlar yavaşlatılmıştır
Yine de iletişime geçmekten çekinmeyin
Merhaba, ben Gürkan

Yaklaşık 5 senedir 3D Modelleme (Hardsurface ağırlıklı) ile uğraşıyorum. Genel olarak grafik tasarım sektöründe ise bi 9 yılım var. Son iki senedir özellikle oyun modelleri(Game Assets) üzerine çalışıyorum . Sınırlı zamanda fikir üretmeye alışmak ve bazı eğitim masraflarımı karşılamak için yaptığım modelleri satmya karar verdim. Oyununda farklılık yaratmak isteyenlerin hizmetindeyim

(Not: Sketchfab'da bulunan modellerin dokuları normalinin yarısı hatta çeyreği boyutundadır. Olası hırsızlık ihtimali yüzünden orijinal yüksek çözünürlüklü dokuları değil düşük çözünürlüklü versiyonlarını eklemekteyim.)
Sketchfab Galerisindeki modeller normal şartlarda aynı gün teslim edilir.
Malesef Metin2 sadece ColorMap dan yararlanabiliyor :/
Alphasız Doku Alphalı Doku
Sketchfab Galerisindeki modeller normal şartlarda aynı gün teslim edilir.
Malesef Metin2 sadece ColorMap dan yararlanabiliyor :/
Alphasız Doku Alphalı Doku
Fiyat Listesi İçin görsele tıklayınız.
(Fiyatlar temsilidir. Projeye göre değişiklik gösterebilir.)
İletişim
(Fiyatlar temsilidir. Projeye göre değişiklik gösterebilir.)
Bazı teslimatların belirtilen süreden daha uzun sürdüğünün farkındayım.
Ancak istekleriniz doğrultusunda yapılan değişikliklerin hepsi basit şeyler değildir.
3D ve 2D tamamen farklı mantık ve kurallara sahiptir. Dolayısıyla kiminin istediği gibi "Şurada şu yazsın", "yazı etrafını sarsın" tarzı istekleriniz modele göre değişiklik gösterebiliyor.
Yukarıda gördüğünüz modelin renklendirmesini aşağıdaki gibi karmaşık bir taslak üzerine yapıyorum. Bu haliyle de bırakmıyorum elbette. Her birinin çözünürlükten payını alması için yerlerini tek tek değiştirmem ve bazı kopuklukları yine manuel bir şekilde düzeltmem gerekiyor.
Kısacası istediğiniz değişikliğe göre dokuyu tekrardan düzenlemem gerekiyor.
Bu iş gerçekten photoshop üzerinden 2. layera geçip orada düzenleme yapmak kadar basit bir iş değil. Yinede son halinde sizinde doku üzerinde düzenleme yapabileceğiniz şekilde aktarmaya çalışıyorum.
İşimin zor olduğunu belirtip yakınmak gibi bir amacım yok.
Yalnızca benim de sıradan bir insan olduğumu ve tek başıma çalıştığımı bilmenizi istiyorum.
Sizden işe başlamadan para almadığım için zaten paranızın yanması gibi bir durum söz konusu bile olmaz.
Eğer olası bir gecikme ihtimali varsa her zaman size detaylarıyla ve yalın bir şekilde açıklama yapıyorum.
Bu güne kadar çalıştığım hiç kimseyle bir problem yaşamadım ve yaşamayı da istemiyorum.
Ancak istekleriniz doğrultusunda yapılan değişikliklerin hepsi basit şeyler değildir.
3D ve 2D tamamen farklı mantık ve kurallara sahiptir. Dolayısıyla kiminin istediği gibi "Şurada şu yazsın", "yazı etrafını sarsın" tarzı istekleriniz modele göre değişiklik gösterebiliyor.
Yukarıda gördüğünüz modelin renklendirmesini aşağıdaki gibi karmaşık bir taslak üzerine yapıyorum. Bu haliyle de bırakmıyorum elbette. Her birinin çözünürlükten payını alması için yerlerini tek tek değiştirmem ve bazı kopuklukları yine manuel bir şekilde düzeltmem gerekiyor.
Kısacası istediğiniz değişikliğe göre dokuyu tekrardan düzenlemem gerekiyor.
Bu iş gerçekten photoshop üzerinden 2. layera geçip orada düzenleme yapmak kadar basit bir iş değil. Yinede son halinde sizinde doku üzerinde düzenleme yapabileceğiniz şekilde aktarmaya çalışıyorum.
İşimin zor olduğunu belirtip yakınmak gibi bir amacım yok.
Yalnızca benim de sıradan bir insan olduğumu ve tek başıma çalıştığımı bilmenizi istiyorum.
Sizden işe başlamadan para almadığım için zaten paranızın yanması gibi bir durum söz konusu bile olmaz.
Eğer olası bir gecikme ihtimali varsa her zaman size detaylarıyla ve yalın bir şekilde açıklama yapıyorum.
Bu güne kadar çalıştığım hiç kimseyle bir problem yaşamadım ve yaşamayı da istemiyorum.
İletişim
Son düzenleme:
- Konular
- 1
- Online süresi
- 30m 36s
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 17 Gün
- Başarım Puanı
- 65
- MmoLira
- 12
- DevLira
- 0
Yararlı konu. Başarılarının devamını dilerim Gürkan 

- Konular
- 85
- Reaksiyon Skoru
- 279
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 170
- MmoLira
- 8
- DevLira
- 0
Teşekkür ederim Furkan'cımYararlı konu. Başarılarının devamını dilerim Gürkan![]()

- Konular
- 709
- Online süresi
- 13h 5m
- Reaksiyon Skoru
- 1,248
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 15 Yıl 11 Gün
- Başarım Puanı
- 294
- MmoLira
- 233
- DevLira
- 0
Hayırlı satışlar Gürkan
Umarım emeklerinin karşılığını alırsın.
Umarım emeklerinin karşılığını alırsın.Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)