- Konular
- 29
- Online süresi
- 1h 35m
- Reaksiyon Skoru
- 36
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 2 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 106
- MmoLira
- 70
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sayın Arkadaşlar Özel Hatasız Çalışacak Bir Dungeon Sistemi Quest Yazabilecek arkadaşlar Varsa bana ulaşsın quest sistemi için 100 TL bütçe ayırdım bilginiz olsun Guest Özelliği Aşağıdaki videodaki Bire Biri Olmalıdır.
_______________QUEST Özelliği____________
Şeytan kulesi sistemine benzemektedir. Toplamda 6 Kat bulunur fakat bir gurup içerde ise başka kimse giremez 1 saat zaman vardır 6.kattaki boss,u kesmeleri için 1 saat içinde kesemezler ise oyun otamatikman giriş yaptıkları maptaki giriş kısmına ışınlar.
Sistemin İşleyiş mantığı
İYİ FORMLAR
Birinci video quest farklı 2.video daki quest farklı incelemenizi isterim
2 VİDEO
_______________QUEST Özelliği____________
Şeytan kulesi sistemine benzemektedir. Toplamda 6 Kat bulunur fakat bir gurup içerde ise başka kimse giremez 1 saat zaman vardır 6.kattaki boss,u kesmeleri için 1 saat içinde kesemezler ise oyun otamatikman giriş yaptıkları maptaki giriş kısmına ışınlar.
Sistemin İşleyiş mantığı
- Kat = Bulunduğu Katta Metin Taşı Kesilir vede 2 kata bulunan giriş bölmesine ışınlanır.
- Kat = Bulunan tüm slotlar kesilir FAKAT en son olarak Kırmızı Boss Kesilir. Boss Önce Kesilirse Tüm gurupta bulunan herkez Kattan Atılır. Gurupta,ki kişiler ancak 3 saat geçtikten sonra tekrar girmeye hak kazana bilirler.
- Kat = Bulunan solotlar kesilir vede kata bulunan HAYALET BOĞA kesilir. Boğa kesildikten sonra haritanın belli bir kordinatında İRADEL adında bir NPC ortaya çıkar.
- Kat = İRADEL NPC den Aktif olur bu npc de 4 tane şık vardır. Doğru cvp 1.şıktır diğer 3 cevap aldatmacadır. 1.Cevap seçildiğinde yepyeni slot dalgası gelir her 3 dakikada bir 6 defaya mahsuz slot dalgası gelir her gelen slot dalgasın,daki özel bir ayna açma taşı düşer ve 6 tane ayna açma taşı ile kırık ayna açılır vede 4 kata ışınlanırlar 2.Cevap iradel Kaybolur ve HAYALET BOĞA ve Slotlar Tekrardan Gelir bir daha sistem yenilenir. 3.Cevap 1.Kata ışınlar sistem yeniden başlar. 4.Cevap Direkt 1 Köye Işınlar sistem Kendini Yeniler.
- Kat = Bir Metin taşı bulunmaktadır burdaki mantık metin taşından doğru geçiş belgesini düşürmektir. Fakat metin taşı tamamen şansa bu geçiş biletini atmaktadır. Düşen geçiş biletini odada bulunan naga sunağına sürüklendiğinde bir üst kata ışınırlar.
- Kat = Son kattır burada NAGA KOMUTANI , AKREP KRAL , NAGA KRALİÇE Bulunur buradaki NAGA KRALİÇE kesildiğinde tüm slotlar yok olur. 15 Saniye sonra herkez giriş mapına ışınlanır. Fakat sırasıyla kesildiği zaman her NAGA BOSS,u bir sandık atar vede sandıktan özel itemler çıkar.
İYİ FORMLAR
Birinci video quest farklı 2.video daki quest farklı incelemenizi isterim
2 VİDEO
Son düzenleme:
- Konular
- 184
- Online süresi
- 2mo 16d
- Reaksiyon Skoru
- 446
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 5 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 226
- MmoLira
- 10,354
- DevLira
- 0
Bu dungeon'ı yazabilirim ama bir kaç sorum olacak;
1- Map ve moblar videodaki gibi mi olacak bunlar siz de mevcut mu ?
2- Dungeon'a giriş tam olarak nasıl olacak? Şeytan kulesi gibi herkesin girebildiği bir kat üzerinden mi kesiliyor bu metin yoksa dungeon'a npc'den girip ilk katı metin keserek mi geçilecek ?
3- Iradel katını anlayamadım 5.kata tam olarak nasıl çıkılıyor ?
4- Bir grup girdiklerinde 1 saatlik bir süre içerisinde tamamlamaları bekleniyor ve bu süre içerisinde başkaları dungeon'a giremiyor demişsiniz. Ben dungeon'a girdim kesemedim çıktı aşağıdaki grup 1 saatin dolmasını beklemek zorunda mı ?
İletişim için skype adresim : theprnce1
2- Dungeon'a giriş tam olarak nasıl olacak? Şeytan kulesi gibi herkesin girebildiği bir kat üzerinden mi kesiliyor bu metin yoksa dungeon'a npc'den girip ilk katı metin keserek mi geçilecek ?
Buradaki 4 kata ışınlanır derken 5. kat mı demek istediniz ?Kat = İRADEL NPC den Aktif olur bu npc de 4 tane şık vardır. Doğru cvp 1.şıktır diğer 3 cevap aldatmacadır. 1.Cevapseçildiğinde yepyeni slot dalgası gelir her 3 dakikada bir 6 defaya mahsuz slot dalgası gelir her gelen slot dalgasın,daki özel bir ayna açma taşı düşer ve 6 tane ayna açma taşı ile kırık ayna açılır vede 4 kata ışınlanırlar
4- Bir grup girdiklerinde 1 saatlik bir süre içerisinde tamamlamaları bekleniyor ve bu süre içerisinde başkaları dungeon'a giremiyor demişsiniz. Ben dungeon'a girdim kesemedim çıktı aşağıdaki grup 1 saatin dolmasını beklemek zorunda mı ?
- Konular
- 29
- Online süresi
- 1h 35m
- Reaksiyon Skoru
- 36
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 2 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 106
- MmoLira
- 70
- DevLira
- 0
Bu dungeon'ı yazabilirim ama bir kaç sorum olacak;
Buradaki 4 kata ışınlanır derken 5. kat mı demek istediniz ?
1- Map ve moblar evet video daki gib olacak bunlar elimde mevcut ama mapıda moblarıda veremem bunların yerine kendim bir map yaparım size onu yollarım moblarıda 101 yani oyundaki köpek gurubundan yaparsınız. ben sonra kodları değiştirerek kendim ayarlarım haritadaki jump kordinatlarınıda ayarlarım...
2- Dungeon'a giriş tam olarak belirli bir haritadaki NPC,den olacak mesala 1 köydeki bir npcden diyelim dungeon'a girdiler 1.katta bulunan o metni kestiler 2 kata ışınlandılar.
3- Iradel katı Şunu diyeyim 3 Katta HAYALET BOĞA kesilince belli bir kordinatta belirir buradaki şıkları üzerinde konuşa biliriz mesala 1 şık olur ama belli leveldekiler üskata ışınlana bilir gibi detaylı olarakta skype den konuşuruz.
4- Yok Başka Kişiler İçeride Varken Girilemiyor Normalde Ama dedim gibi kuledeki gibi çakışmadan bir kata birşeyi kestiklerinde başkaları ile bir üst kata kople 2 ayrı gurup buluşmamalı. Ayrıca içeriye girenler 1 saat içinde gurupla beraber tamamlamalı başarısız olun yada olmasın 3 saat sonrada girmeye hak kazanır
ayrıntıları skype ekledim kabul eder etmez konuşuruz
Saygılarımla İyi Forumlar
- Konular
- 29
- Online süresi
- 1h 35m
- Reaksiyon Skoru
- 36
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 2 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 106
- MmoLira
- 70
- DevLira
- 0
Konu Kapatıla Bilir quest Özel olarak Ücret Karşılığında Yazdırılmıştır. questi yazan arkadaş bizzat ekran açıp kendisi questi olduğu şekliyle göstermiş vede çalıştığını kanıtlamıştır ücreti 2 iş günü içerisinde hasabına yatırılacak vede quest elime geçecektir.
Questi yazan Arkadaşımıza tşk ederim vaktini ayırdığı için emeklerinin karşılığı belki ödeme yapacağım paradan da kıymetli ola bilir teşekküre ederim kendisine
Questi yazan Arkadaşımıza tşk ederim vaktini ayırdığı için emeklerinin karşılığı belki ödeme yapacağım paradan da kıymetli ola bilir teşekküre ederim kendisine
Konu Kapatıla Bilir
Konu Kapatıla Bilir
- Konular
- 29
- Online süresi
- 1h 35m
- Reaksiyon Skoru
- 36
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 2 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 106
- MmoLira
- 70
- DevLira
- 0
Naga Dungeon quest https://forum.turkmmo.com/uye/30705-yugi73/
arkadaşımız tarafından yapılıp teslim edilimiştir kendisine teşekkür ederim inşallah ileride daha çok alış veriş gerçekleştiririz GÜVENİLİR bir dosttur.
arkadaşımız tarafından yapılıp teslim edilimiştir kendisine teşekkür ederim inşallah ileride daha çok alış veriş gerçekleştiririz GÜVENİLİR bir dosttur.
KONU KAPATILA BİLİR
KONU KAPATILA BİLİR
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)