Pack acip item proto editledigimde bozulma oluyor

podboyaka

Level 3
Konular
8
Online süresi
4505s
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
Başarım Puanı
57
TM Yaşı
9 Yıl 3 Ay 15 Gün
MmoLira
30
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Merhaba öncelikle forumda yeni olduğum için konuyu doğru bolumemi açtım bilmiyorum yanlış açıldıysa taşınmasını rica ediyorum.
Arkadaşlar boş nesne market sandıklarının içerisine süreli nesneleri ekledim ve locale i acip itemprotodan sandıkların ismini değiştirip kapattım, serverime giriş yaptığımda c tuşu ile acılan karakter bilgisi görevler bonuslar vesaire kısımlarındaki yazılar siliniyor yanı c ye bastığımda mesela hp str dex değerlerini görebiliyorum ama hp str de yazıları bozulmuş oluyor.Farkli resimler oluyor bu kısımlarda..Bu bozulmanın sebebi nedir? Nasıl düzeltebilirim?

Yok mu yardımcı olacak

Editlediğin not defterlerini windows'un kendi not defteri programı ile editlemeni öneriyorum.

Hemen fixleyelim Locale yi açıp kapatmakta eternexus kullan sorunun kalmayacaktır. Saygılar sevgiler
Ek olarak item proto kodlarken Notpad++ kullan kodlamayı türkçe/windows yap en altta çıkar iyi forumlar.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)