- Konular
- 93
- Online süresi
- 561s
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 113
- TM Yaşı
- 14 Yıl 1 Ay 24 Gün
- MmoLira
- 62
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
Bildiğimiz gibi format Cd sini takarız yeniden başlatırız ekran gelir F9,F12 hangi tuşsa basarız ama bende yeniden başlatıyorum o malum ekran geliyor ama aşagıda sadece "F2" tuşu yazılı F9 a F12 ye bassamda işlemiyor bu sorun hakkında ne yapabilirim
- Konular
- 709
- Online süresi
- 47156s
- Reaksiyon Skoru
- 1,248
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 294
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 1 Gün
- MmoLira
- 233
- DevLira
- 0
Bildiğimiz gibi format Cd sini takarız yeniden başlatırız ekran gelir F9,F12 hangi tuşsa basarız ama bende yeniden başlatıyorum o malum ekran geliyor ama aşagıda sadece "F2" tuşu yazılı F9 a F12 ye bassamda işlemiyor bu sorun hakkında ne yapabilirim
F2 tuşunu kullanarak boot edilecek yeri tek seferlik seçebilirsiniz. Şuan biosunuzda direk hdd boot edilecek şekilde ayarlanmış durumda dolayısıyla direk hdd de yüklü olan işletim sistemi sürümü çalışıyor fakat F2' ye basarak boot etmek istediğiniz cihazı yani, hdd, ssd, flash bellek veya CD/ROM un içerisinde ki CD yi seçebilirsiniz.
Kısacası bios a girmeden boot edeceğiniz cihazı seçebilirsiniz.
- Konular
- 93
- Online süresi
- 561s
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 113
- TM Yaşı
- 14 Yıl 1 Ay 24 Gün
- MmoLira
- 62
- DevLira
- 0
işe yaradı teşekkürler
- Konular
- 93
- Online süresi
- 561s
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 113
- TM Yaşı
- 14 Yıl 1 Ay 24 Gün
- MmoLira
- 62
- DevLira
- 0
F2 tuşunu kullanarak boot edilecek yeri tek seferlik seçebilirsiniz. Şuan biosunuzda direk hdd boot edilecek şekilde ayarlanmış durumda dolayısıyla direk hdd de yüklü olan işletim sistemi sürümü çalışıyor fakat F2' ye basarak boot etmek istediğiniz cihazı yani, hdd, ssd, flash bellek veya CD/ROM un içerisinde ki CD yi seçebilirsiniz.
Kısacası bios a girmeden boot edeceğiniz cihazı seçebilirsiniz.
şimdi şöyle bir sorunum var bilgisayarı kurdum ama Steamden vs oyun açmaya çalışırken hata veriyor hepsi bunu nasıl düzeltebilirim sırf bunun için ayrı konu açmak istemedimde
- Konular
- 709
- Online süresi
- 47156s
- Reaksiyon Skoru
- 1,248
- Altın Konu
- 1
- Başarım Puanı
- 294
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 1 Gün
- MmoLira
- 233
- DevLira
- 0
şimdi şöyle bir sorunum var bilgisayarı kurdum ama Steamden vs oyun açmaya çalışırken hata veriyor hepsi bunu nasıl düzeltebilirim sırf bunun için ayrı konu açmak istemedimde
Farklı bir konu açmayarak gayet iyi yapmışsın teşekkür ederim
İlk önce eğer windows düzgün kurulduysa aldığın hatalar driverlarının eksik olmasından kaynaklanıyordur driverlarını tam olarak kurmalısın ki oyunlar, programlar vb. şeyler çalıştırırken .dll dosya hataları almayasın.
Eğer bilgisayarın laptop ise bilgisayarının üreticisinin sitesine girerek örneğin ASUS ise ASUS' un resmi sitesine girerek bilgisayar modelini, işletim sistemi sürümünü girerek gerekli driverları indirebilirsin.
Eğer bilgisayarın toplama ise otomatik driver kuran programlar var bunlardan faydalanabilirsin
Cevap biraz geç olduysa özür dilerim anca müsait olabildim.
İyi forumlar dilerim
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)