xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
Hikaye Ekle

Development Bölümü Görevlileri Hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dj Dikkat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 911
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Turkmmo formunda önune gelen yönetim uyesi olmuş ki yeniler ve biraz eskiler göze girebilmek adına anlamsız yerden konu kapatmak için 40 çeşit bahane arıyor biz turkmmo formunda paylaşim yaparken bunlari gördükçe paylaşim yapasimiz gelmiyor adminlere sesleniyorum böyle oldukça aktif kişiler artık bırakma durumuna gelecektir ki buda turkmmo form adina üzücü bir olaya dönüşecektir bu konu hakkında ciddi bir yapilanmaya gidilmesi gerek mesela 40 çeşit anafikri ayni ama görsel olarak farkli konular vb. Açılıyor bir konu aramaya kalkıyoruz 40 sayfa geziyoruz gelgelelim bir diger konuya herhangi bir olumsuz durumda @DarkKnights admini etiketliyoruz ki bu tür konularda daha iyi yardimci olacagini düşündügümüz içindir ama adam gelip beni niye etiketliyorsun diyor burası forum ve senin burdaki görevin bu tür durumlarla ilgilenmek işin bu çünkü şimdi gelip işimi bana ögretme felan dersiniz ben öyle birşey demiyorum sadece
Üyelere yapilan yanlışı göz önünde tutmak istiyorum adminler bu tür yanlişlari tekrardan degerlendirmelerini istiyorum
Konulardan rahatsız olan yüzlerce kişi var bu forumda

Modlar konuyu kapatmasin adminler baksın ondan sonra karar verilsin

@admin @CrazyAlkan @Shorty @peacemackers

Son düzenleme:

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Ben sana hangi mesajda ''beni niye etiketliyorsun'' yazdım link atar mısın? Konu kapatılacaksa mesaj silinecekse benden bahsedildi yapıyorsun bende sana butonla bildirmeni ilgilenilmezse bana özel mesajdan mesaj atarak şikayetinle ilgilenilmediğini söylemeni yazdım sorunun varsa özel mesaj atarak ben şu yönetim üyenizden şikayetçiyim şikayetçi olma sebebimde şudur şeklinde bir mesaj atarsın bizde ilgilenileniriz. Sonuçta bende robot değilim her konuda benden bahsedildi yaparsan yetişemem yönetime bildir butonu bunun için koyulmuş. Bunun dışında önüne gelen yönetim üyesi oluyor kısmıyla ilgili olarak önüne gelen değil başvuranlar arasında belirli şartlara uyan ve paylaşım yapan kişiler yönetime alınıyor. Haksız yere kapatıldığını düşündüğün konuları bana özel mesaj atarak açıklarsan eğer yanlış işlem yapılmışsa daha dikkatli olmaları konusunda uyarı yaparım. Tüm bunların dışında daha önceki hesabın MaRk ZucKerBerg ile sende deneme moderatör olmuştun demek ki deneme sürecinde başarılı olamamışsın ki görevin alınmış. Ayrıca o hesabında açtığın son konuda hesabımı kapatın ben xx foruma gidiyorum başlığıyla açılmış. Tüm bunlara rağmen yeni açtığın hesabınla önüne gelen moderatör oluyor şeklinde bir sitemde bulunman yanlış
Biz yaptigimizda iftira oluyor hmm ban atma nedenin bile belirsiz attigin linkte bi hata gormedim

Anlamıyorsun ya da anlamak istemiyorsun heralde olmamış bir şeyi olmuş gibi göstermek iftira atmak demektir ban sebebini bilmiyorsun konuya gelip bu konuyu açtım hakkımı arıyorum diye banlandım diyorsun haksızlığa uğradığın konuyu soruyorum cevap vermiyorsun ben sana hangi mesajda benden bahsedildi yapma dedim link atar mısın diyorum link atmıyorsun sonra gelip hala yönetimi suçluyorsun. ''Ceza almışsın'' ile ''ceza aldın'' arasında fark var. Ben konuya ceza almışsın yazdım cezayı ben vermediğim için ceza aldın yazsaydım cezayı ben verdim açıklamasını yapıyorum anlamı taşırdı. Yeteri kadar cevap hakkı verdim şikayet konusu açıp senden konuya yazdıklarınla ilgili kanıt istendiği halde kanıt atmayıp sonra şikayetimle ilgilenilmiyor diye sitem ediyorsun ilgilenilince de senden istenilenleri yerine getirmiyorsun. İlk mesajda yazdığım gibi haksız olduğunu düşündüğün konuları özel mesaj üzerinden atabilirsin. Bunun dışında banı atan yönetici aktif olduğunda sebebini açıklayacak. Yanlış bir ban atılmışsa kaldırılacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri