- Konular
- 85
- Reaksiyon Skoru
- 279
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 17 Yıl 1 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 170
- MmoLira
- 8
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Ürünü yaklaşık 4-5 sene önce aldım. Her işime yetişti ve hala da yetişiyor. Faresini de 2 sene kadar kullandım gayet ergonomik ve kullanışlı bir fare. Bluetrack adlı teknoloji sayesinde fare her yüzeyde harika çalışıyor.
Tepki süresi ve sensör kalitesi kablosuz bir fareye göre harika. Ancak tekerleğinin kaplaması çabuk bozulabiliyor :/
Daha yüksek tepki süresi ( ve RGB B) )için kablosuz fare kullanmayı bıraktım.
Klavyesini hala kullanmaktayım ve genel olarak mutluyum. Sürücüsüyle beraber kullanıldığında klavyedeki ekstra tuşların hepsini ayrı bir macro yada kısayol olarak atayabiliyorsunuz. Photoshop ile fazlasıyla yoğun olduğum dönemlerde bazı kısayolları o tuşara atayarak hayatımı fazlasıyla kolaylaştırmıştım. Tek sıkıntısı hızlı hareketlerin önemli olduğu oyunlarda tepki süresinin biraz yavaş kalması. Onun dışında gerçekten fotoğraf yada video düzenlemeleri için başlangıç seviyesinde ideal bir klavye diyebiliriz. Özellikle numpadi parmaklarınıza çok güzel tepki veriyor. Oyun için eş değerde oyuncu klavyelerini tercih edebilirsiniz.
Aşırı sağlam aletler olduğunu belirtmeden geçmeyeceğim. Başlarına türlü şeyler gelmiş olsa da hala sapasağlam çalışıyorlar. Düşünün alıcısı uzun programda 30c de yıkandı ve hala çalışıyor
- Konular
- 4,295
- Çözüm
- 19
- Online süresi
- 6mo 16d
- Reaksiyon Skoru
- 6,854
- Altın Konu
- 708
- Başarım Puanı
- 439
- MmoLira
- 91,978
- DevLira
- 12
Gerçekten baya sağlam ve fiyatına göre uygun bir cihaz, paylaşımınız için teşekkürler 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)