Logitech MX Master 2S Wireless Mouse

admin

Administrator
Konular
21,048
Çözüm
48
Online süresi
5mo 21d
Reaksiyon Skoru
20,133
Altın Konu
0
TM Yaşı
17 Yıl 9 Ay
Başarım Puanı
854
MmoLira
3,763,826
DevLira
-3
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Logitech Mx master 2s kablosuz fare ofiste benim kullandığım fare aynı zamanda. Henüz 4 gündür bu fareyi kullanıyorum fakat doğru fareyi arayan biri olarak çok memnun kaldığımı söylemek isterim.

Logitech Mx Master 2S Genel Görüşlerim
  • Öncelikle bu fare eli küçük olanlara pek uygun değil. Orta veya büyük elli kullanıcılar için daha uygun. Bu yüzden satın alırken bu konuya dikkat etmeniz gerekiyor.
  • Normal bildiğiniz standart farelerden biraz daha ağır,
  • Fare aynı zamanda şarj ile çalışıyor yani pilli değil. Henüz şarj etme ihtiyacı hissetmedim ama Logitech`in kendi sitesinde şöyle bir iddia var ( Mikro USB şarj kablosunu kullanarak MX Master 2S'i bilgisayarınıza takın ve yalnızca 3 dakikada şarj edin. Böylece gün boyu kullanıma yetecek güce sahip olun. Tam şarj yaklaşık 70 gün sürer. ) Gerçekten 3 dakika şarj ile bu kadar uzun süre kullanabilecek miyim ? İlerleyen günlerde göreceğiz.
  • Farenin kullanımı gerçekten rahat, pek çok fareye göre bilek ağrısı yaratmayacak gibi duruyor.
  • Henüz denemesemde Logitech`in iddiası farenin cam yüzeyde bile sorunsuz çalıştığı yönünde.
  • Fare kaydırma tekerleği çok hızlı çalışabiliyor, özellikle haber okurken ve sayfanın altına doğru hızlıca inmeniz gerektiğinde çok pratik, tekerleği hızlıca çevirdiğinizde siz durdurana kadar dönüyor uzun bir süre.
  • Logitech Options yazılımı sayesinde fareyi özelleştirebiliyorsunuz. Sağ ve sol click haricinde yan tuşlar ve ortadaki tuşlara istediğiniz görevi verebiliyorsunuz.
  • Fareyi 3 adete kadar cihazla eşleştirip aralarında geçiş yaparak kullanabiliyorsunuz. ( En önemli özelliklerinden biri bu )
  • Logitech MX Master 2S için 3 renk seçeneği var ( Siyah, Mavi ve Açık Gri )

Logitech Mx master 2s fiyatı : Şuan hepsiburada.com ve n11 gibi siteler üzerinde 399 TL ye bulunabilmekte. Fakat malum artan döviz kurları fiyatları sürekli yukarıya çekiyor.

Konuyu açtığım an itibarlye bulabildiğim en ucuz satış kanalları şunlar;

Farenin fotoğrafları şu şekilde, direkt ben çektim. Alttan, üstten, yandan görünüşünü merak edenler için;

Logitech Mx Master 2S Yandan Görünüm

Logitech Mx Master 2S Alttan Görünüm ( Buradaki 1-2-3 seçenekleri cihazlar arası geçiş yapabilmek için )

Logitech Mx Master 2S Üstten Görünüm

Logitech Mx Master 2S Yandan Görünüm ( Buradaki tuşlara farklı görevler verilebiliyor )

Alttaki ekran görüntüsüde Logitech Options uygulamasından

Logitech Mx master 2s için daha detaylı tanıtımı ve resmi sayfasının linki :

Son düzenleme:
Teşekkürler

Teşekkürler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)