xxxfurkan Level 3 Katılım 28 Ara 2008 Konular 27 Mesajlar 216 Online süresi 6h 5m Reaksiyon Skoru 8 Altın Konu 0 TM Yaşı 17 Yıl 5 Ay 15 Gün Başarım Puanı 105 MmoLira 10 DevLira 0 Ticaret - 0% 0 0 0 10 Kas 2017 #6 ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA! import constInfo,chat,thread,player,time,app,net,chr,dbg,ui #Bu bir python script'dir. Bu script Bot ile oyuna girince otomatikmen aktif hale gelecekdir (Harita degisincede vb.) #Bunun ile kendi python kodlamalarini girisde kullanabilirsin, sadece alt tarafa yapisdir ### Ayarlar ### SLOT_COUNT = player.INVENTORY_PAGE_COUNT*player.INVENTORY_PAGE_SIZE DELAY = 1 ## -> Gecikme [Saniye] PLAYER_NAMES = ["Hesabim1", "Hesabim2", "Hesabim3", "Hesabim4", "Hesabim5", "Hesabim6"] ## -> Iteme düsürecek karakter adlarını girin ITEM_ID = 30270 ## -> Buraya Item ID'ni yaz ### Ayarlarin Sonu ### def StartDropItems(): while 1: for slot in xrange(SLOT_COUNT) : if player.GetItemIndex(slot) == ITEM_ID: net.SendItemDropPacketNew(slot,200) time.sleep(1) if not hasattr(constInfo, "started"): constInfo.started = 1 if chr.GetName() in PLAYER_NAMES: thread.start_new_thread(StartDropItems,()) chat.AppendChat(7,"[m2bob] drop items started" ) nasıl yapıldığını bilmiyorum biliyosan bana öğret
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA! import constInfo,chat,thread,player,time,app,net,chr,dbg,ui #Bu bir python script'dir. Bu script Bot ile oyuna girince otomatikmen aktif hale gelecekdir (Harita degisincede vb.) #Bunun ile kendi python kodlamalarini girisde kullanabilirsin, sadece alt tarafa yapisdir ### Ayarlar ### SLOT_COUNT = player.INVENTORY_PAGE_COUNT*player.INVENTORY_PAGE_SIZE DELAY = 1 ## -> Gecikme [Saniye] PLAYER_NAMES = ["Hesabim1", "Hesabim2", "Hesabim3", "Hesabim4", "Hesabim5", "Hesabim6"] ## -> Iteme düsürecek karakter adlarını girin ITEM_ID = 30270 ## -> Buraya Item ID'ni yaz ### Ayarlarin Sonu ### def StartDropItems(): while 1: for slot in xrange(SLOT_COUNT) : if player.GetItemIndex(slot) == ITEM_ID: net.SendItemDropPacketNew(slot,200) time.sleep(1) if not hasattr(constInfo, "started"): constInfo.started = 1 if chr.GetName() in PLAYER_NAMES: thread.start_new_thread(StartDropItems,()) chat.AppendChat(7,"[m2bob] drop items started" ) nasıl yapıldığını bilmiyorum biliyosan bana öğret