ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Çok fazla soru konusu açtığım için bu konuyu açarken tereddüt ettim şimdiden özür dilerim yardımlarınız için teşekkür ederim
Bevis files kullanıyorum build ettikten sonra başlat komutu verince şöyle bir hata alıyorum orjinal build dosyasında oyun açılıyor fakat build ettikten sonra build edilen dosyayı /usr/share içerisine atınca chmod ile 777 yapıyorum fakat hala aynı hatayı alıyorum
bevis'in verdiği filesin yanında gelen build dosyasını da build ettim yine aynı hatayı aldım
karacanın paylaştığı build'ini de denedim yine aynı hatayı aldım
yeni dosyalarınız oluştuktan sonra arşiv haline getirin yani tar.gz şeklinde sıkıştırma yapıp oyun sunucunuzda gerekli yerlere tar.gz olarak atın. oyun sunucusu üzerinde çıkarma işlemi uygulayın. bu sorun ortadan kalkar.
@tatal Üstad çok sağol sayenizde öğrenmediğim şey kalmadı bu forumun üst düzey insanlarısınız hayranınızım hem kibar hem yardımsever elinizden geldiğince bilgi vermeye çalışıyorsunuz eğer yapabileceğim bir iş olursa elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım
@tatal Üstad çok sağol sayenizde öğrenmediğim şey kalmadı bu forumun üst düzey insanlarısınız hayranınızım hem kibar hem yardımsever elinizden geldiğince bilgi vermeye çalışıyorsunuz eğer yapabileceğim bir iş olursa elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım
Build edilen dosyayı direk çekmeyin, tar cvzf dosyaadi.tar.gz dosyaadi şeklinde TAR.GZ haline alıp o şekilde çekin ve sunucuya attıktan sonra tar zxvf dosyaadi.tar.gz dosyaadi şeklinde çıkarın.