bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Bulutmedya.org

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ahmet_dl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 581
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahmet_dl

Level 3
TM Üye
Üye
Konular
12
Online süresi
18m 8s
Reaksiyon Skoru
13
Altın Konu
0
TM Yaşı
9 Yıl 1 Ay 27 Gün
Başarım Puanı
68
MmoLira
4
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Herkese merhaba arkadaşlar.

Sunu belirteyim öncelikle Bulutmedya.org ile ticaret dışında hiçbir bağım yada menfaatim yoktur.

Prifilime de girip baktığınızda göreceksiniz ki hosting aramak la ilgili bir kaç konu açmıştım ve bulutmedya.org ile iş yapma kararı aldım araştırmalarım sonucunda
Ortalama 3aya yakın bir süre dır kendileri ile çalışmaktayım ve Aydın beye ilgisinden dolayı özellikle teşekkür ederim siz karşınızdakine nasıl davranırsanız karşınızdaki de size öyle davranır yani ne ekerseniz onu bicersiniz sağolsun bulutmedya.org uzun bir süredir kahrımı çekiyor özellikle aydın bey olsun :D ellerinden geldiğince her konuda yardımcı oluyorlar

Yazıyı daha fazla uzatmaya gerek yok etrafta çıkan sikayet lere kulak asmadan güvenip iş yapabilirsiniz siz saygılı olursanız onlar da size saygılı olur bu her yerde böyledir ben tekrardan özellikle aydın bey olmak üzere bulutmedya.org ya çok teşekkür ediyorum güzel çalışmalarının devamını dilerim.

Bulutmedya.org ile ticaret dışında hiçbir bağım yada menfaatim yoktur.

Vergi levhası tagı olmayan hiçbir firmaya ödeme yapmam. Lakin bulutmedya.org öyle bir firma çıktı ki yüceltmek gibi olmasın satın almadığım şeyde yardımcı oldular aldığım fileste olmayan sistemi eklediler sağ olsunlar. Bilgisayar başında olmadığım durumda daha önceden yollamış olduğum destek talebine karşılık telefon üzerinden kişisel hatlarından iletişime geçtiler daha ne diyebilirim ki. Teşekkür ederim.

Firmanın rankı alındığı için kapatıldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri