mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Işınlanınca Binek Sorunu

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Şu Problemin çözümü hakkında bilgisi olan varmı ?

Resimi göremeyenler için anlatım :

Binek üstündeyken ışınlanınca veya ölünce binek muhru yerınden çıkmıyor yerınde takılı kalıyor.

Forumda Kaneki'nin paylaştığı fixi uyguladım fakat bir değişiklik olmadı.

43cMdER2Qp2v0jpHwx1-Rw.png

@Kaneki

Çözüm
şöyle söyleyeyim yanında gezen binek değil normal binek sistemi gibi. ama sıfırdan yazıldı warezle falan alakası yok. şuandaki gibi mühür çıkarıp takınca oluşan lag gibi sorunlar yok. bana kalsa paylaşırımda yapan arkadaş izin vermez :D
tamam bizim sumayın yaptığı tarzda bende öyle yapmayı düşünüyorum ama biliyorsun her iş aynı anda bıtmıyor yavaş yavaş
bendeki binek sistemi farklı tr tipi kodlandı böyle şeyler yok quest ile çalışmıyor. eski sistemi kullananlar için yardımcı olayım dedim.
Tamamen questten bağımsız olarak mı yaptın binek sistemini söyle diyim yani varez bir dosyaları editleyip mi kullanıyon yoksa komple sıfırdan mı yazdın benım niyetim komple binek sistemini değiştirmek o yüzden soruyorum

Tamamen questten bağımsız olarak mı yaptın binek sistemini söyle diyim yani varez bir dosyaları editleyip mi kullanıyon yoksa komple sıfırdan mı yazdın benım niyetim komple binek sistemini değiştirmek o yüzden soruyorum
şöyle söyleyeyim yanında gezen binek değil normal binek sistemi gibi. ama sıfırdan yazıldı warezle falan alakası yok. şuandaki gibi mühür çıkarıp takınca oluşan lag gibi sorunlar yok. bana kalsa paylaşırımda yapan arkadaş izin vermez :D

tamam bizim sumayın yaptığı tarzda bende öyle yapmayı düşünüyorum ama biliyorsun her iş aynı anda bıtmıyor yavaş yavaş

Çözüm

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri