Saglam Guvenilir ve Sorunsuz Filesli Pvp Onerileriniz

DefMt2

Level 4
Konular
6
Reaksiyon Skoru
35
Altın Konu
0
Başarım Puanı
29
TM Yaşı
8 Yıl 8 Ay 2 Gün
MmoLira
3
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

SelamunAleyküm Turkmmo Forum Üyeleri ve Yöneticileri Tüm İslam aleminin öncelikle Kurban bayramını kutlarım.

Saglam hizmet veren sattım oldu bittiye getirmiycek filesleri sorunsuz ve bir kaç extra cezbedici filesleri olan ( ihtiyaç duyulan ) bir sunucu firması onerileriniz varmıdır.

İyi forumlar

büyükweb in fileslerini turkmmodan yetkili bi arkadas yapiyor filesleri sağlam http://buyukweb.com/metin2-tanitim/ ama söyle bi sorun var autopacklarında kendi reklamini yapiyorlar reklami kaldirmak için para istiyolar 30 tl falan olmasi gerek

Şuanki devirde sağlam firma yok benim görüşüm bu.

buyukweb veya netmarlis iyi files bakımından bana göre

Buyukweb kullandım hatta suanda halen açık bir server deneme amaçlı hem files bakımından fakat heryerinde bi sorun sadece bi örnek verim mob_drop_item.txt düzgün şekildr editlenmesine ragmen her değiştirmemde hata verıyor edit yaptıgımı basja filesda denedim oluyor birde autopatchde kendi reklamları oyun içinde her dakıka bi sorun bug yaşanması buyukwebi o yuzden tavsiyede etmıyorum kimseye

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)