Ege Denizi'nde 4.7 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

YouLostProduction

Pembe Kurt / Zeytin Gözlüm
Katılım
2 Ara 2013
Konular
5,196
Mesajlar
13,999
Online süresi
378s
Reaksiyon Skoru
1,484
Altın Konu
0
Başarım Puanı
446
TM Yaşı
12 Yıl 4 Ay 21 Gün
MmoLira
9
DevLira
0

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

Kandilli Rasathanesi verilerine göre saat 18.53'de Ege Denizi'nde 4.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD depremin büyüklüğünü 4.5, derinliğini ise 5.86 kilometre olarak duyurdu.
KANDİLLİ VE AFAD FARKLI VERİLER PAYLAŞTI
Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi'nin merkez üssünü Ege Denizi olarak saptadığı deprem, bugün saat 18.53'te meydana geldi. İzmir'in Çeşme İlçesi'nin 229.98 kilometre açıklarında olan depremin derinliği ise 5.86 kilometre olarak ölçüldü. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü de depremin büyüklüğünü 4.6 olarak belirledi.
Hatırlanacağı gibi 25 Temmuz günü Muğla'nın Bodrum ilçesinde yoğunlukla hissedilen, Gökova Körfezi'ndeki depremin ardından, Ege Denizi'nde sık sık deprem meydana gelmişti.


 
Teşekkürler.​
 
Paylaşım İçin Teşekkürler
 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)