HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Merhaba arkadaşlar bugün sizler için travian pvp server araştırması yaptım birkaç server buldum bunlardan birtanesi OyunTravian.
arkadaşlar gördüğünüz gibi 6 serverden oluşmakta serverlar t3 versiyonuna aittir. İncelemelerim doğrultusunda 1-3-4-5 serverları boş görünüyor Server 2 ise zaten off konumunda server 6'da 84 oyuncu ve 84'üde online tabi siz girdiğinizde değişiklik gösterebilir.
Oyunda 4 Irk Yer Almakta:
Oyun içi Görüntü:
Web Site Adresi: GameTravian
Hızı: 2.000.000x
Depo Kapasitesi: 3000000000000
NOT: Paylaşılan serverler'le ne benim nede TurkMMO'nun ilişiği bulunmamaktadır. Tamamen yardım amaçlı paylaşıyorum. Oluşabilecek oyun kapanmaları hesap silinmeleri vb. ile ilgili sorularınız ve sorunlarınız oyuncu ve oyun yönetimini ilgilendirir.
arkadaşlar gördüğünüz gibi 6 serverden oluşmakta serverlar t3 versiyonuna aittir. İncelemelerim doğrultusunda 1-3-4-5 serverları boş görünüyor Server 2 ise zaten off konumunda server 6'da 84 oyuncu ve 84'üde online tabi siz girdiğinizde değişiklik gösterebilir.
Oyunda 4 Irk Yer Almakta:
Oyun içi Görüntü:
Web Site Adresi: GameTravian
Hızı: 2.000.000x
Depo Kapasitesi: 3000000000000
NOT: Paylaşılan serverler'le ne benim nede TurkMMO'nun ilişiği bulunmamaktadır. Tamamen yardım amaçlı paylaşıyorum. Oluşabilecek oyun kapanmaları hesap silinmeleri vb. ile ilgili sorularınız ve sorunlarınız oyuncu ve oyun yönetimini ilgilendirir.
Bu

bu benim ilk travian pvp server paylaşımım. Bilip bilmeden lütfen boş yorum yapmayalım çünkü komik duruma düşüyorsunuz.Ayni kisiye ait serverlari paylasiyon ilisigimiz yoktur diyon.(YERSENNNNN)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)